Evo kupio i ja figuru iz Fishing Planeta. Lijepo spakirana da se ne ošteti.

1x Gleter
1x Špatula
5 kg knauf fugenfilera
1 kg emulzije
5 kg bio vapnene bijele boje
2 kg latex bijele perive boje
1x Krep traka
1x Veliki valjak
1x Mali valjak
1x Štap ekstentenzija do 2 metra

skoro 80 eura.

To sam uzeo za početak da nešto malo sredim kupatilo i ulazni hodnik. Trebat će mi jedno brat bratu 2 kante po 25 kg biovapna da sredim sve.

lars82 mene je @fensisuperstar odgovorio od gaming stolice za posao. Iskreno ne žalim što sam ga poslušao. A takvu kao ti sam gledao

Počastio sam sebe i @Kaiserus sa CRAB CHAMPIONS
Kupio @Kaiserus Diablo 2R (iako blizzard nije jos uvijek odobrio jer im servis saka kurac)
Kupio Alice Madness returns za 3 eura
I dobio od @Kaiserus Spyro Trilogiju 🙂

Buraz mi donio još jednu iz Njemačke. Prva koju je donio ima tragova korištenja, a ova u mint stanju, ne mogu naći crticu na njoj. Valjda ju je bivši vlasnik uvijek držao u zaštitnoj torbici. Čak sam u njoj našao i 16GB karticu koju lik nije ni spomenuo u oglasu.

Pocastio se s novom periferijom 😁

Fasada gotova još ostaje travu urediti + pločice neke za van oko kuće i kocka ispred kuće 😊

4 dana kasnije

Kupio malom.

Sebi brusilicu uzeo u lidlu za 300 kuna. Parkside skroz ok ako ga neces silovat 24 7

U četvrtak dolazi žirafa sa usisavačem za 60 i nešt eura

Mislim pikirati rano ujutro. Eventualno piknem i 4 u 1 i cirkularnu pilu i bok.1

4mal

Pod hitno baci zaštitu na njega, ne moraš na staklo koliko na te ivice.

Mnogo su osjetljive na udarce, i jako je lako zgrebati boju s njih.

Ovakvo si nešto na vrijeme uzmi i miran si.

HideooKoojima 29.99 ako se ne varam.

Sto se tiče perača ne znam kakav je parkside. Ali preporuke na kerchera k3. Nije bio skup i bauhausu

Tebal si koš okrenut prema krevetu da ti limač može s kreveta bacat trice, ak je to njegov krevet, mislim?

TITANXIS ma slozio sam i slikao. Mali mi ne spava trenutno tu jer imam mrave u sobi, stavio sam otrov svugdje pa nje pametno da hoda tu. Eksterminirao sam ih većinu sad treba posisat sve prebrisat i opet stavit novu rundu i vidit ako će biti mrtvih mrava. ako 3-4 dana bude bez ičega,… genocid mrava je bio uspješan!

Giphy - matt damon wow GIF

• [deleted]

• Uređivano

Kupio okvir u ikei i napravio ovo

kad sam zavrsio skuzio sam da sam naopacke okrenuo a zaljepio sam i sad mi ona kukica koja ide na zid stoji na donjoj strani 😂.

Ali dobro za prvi put je dobro, napravit cu ih jos par i pokrenut biznis ak bude zainteresiranih ljudi.

Inace se ovo moze i gotovo kupit a cijena je 200$ ali nema shipping za hr.

Baš i ja eto se slažem, super tak neš!