Što ste zadnje kupili ili dobili?
1x Gleter
1x Špatula
5 kg knauf fugenfilera
1 kg emulzije
5 kg bio vapnene bijele boje
2 kg latex bijele perive boje
1x Krep traka
1x Veliki valjak
1x Mali valjak
1x Štap ekstentenzija do 2 metra
skoro 80 eura.
To sam uzeo za početak da nešto malo sredim kupatilo i ulazni hodnik. Trebat će mi jedno brat bratu 2 kante po 25 kg biovapna da sredim sve.
lars82 mene je @fensisuperstar odgovorio od gaming stolice za posao. Iskreno ne žalim što sam ga poslušao. A takvu kao ti sam gledao
fensisuperstar a sto si meni kupio?
- Uređivano
- Uređivano
- Uređivano
Koš je dobar koliko love taman da uzmem za djecu
@pitanje jeli ovo ok za kućnu upotrebu ( čišćenje kocke i pločica oko kuće )
HideooKoojima 29.99 ako se ne varam.
Sto se tiče perača ne znam kakav je parkside. Ali preporuke na kerchera k3. Nije bio skup i bauhausu
@fensisuperstar Gdje si uzeo taj koš? U lidlu?
doctorfreak lidl da. Brijem da je 29.99
Tebal si koš okrenut prema krevetu da ti limač može s kreveta bacat trice, ak je to njegov krevet, mislim?
TITANXIS ma slozio sam i slikao. Mali mi ne spava trenutno tu jer imam mrave u sobi, stavio sam otrov svugdje pa nje pametno da hoda tu. Eksterminirao sam ih većinu sad treba posisat sve prebrisat i opet stavit novu rundu i vidit ako će biti mrtvih mrava. ako 3-4 dana bude bez ičega,… genocid mrava je bio uspješan!
@fensisuperstar hvala fensi
[deleted]
- Uređivano
Kupio okvir u ikei i napravio ovo
kad sam zavrsio skuzio sam da sam naopacke okrenuo a zaljepio sam i sad mi ona kukica koja ide na zid stoji na donjoj strani .
Ali dobro za prvi put je dobro, napravit cu ih jos par i pokrenut biznis ak bude zainteresiranih ljudi.
Inace se ovo moze i gotovo kupit a cijena je 200$ ali nema shipping za hr.
Baš i ja eto se slažem, super tak neš!