- Uređivano
Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
Koš je dobar koliko love taman da uzmem za djecu
@pitanje jeli ovo ok za kućnu upotrebu ( čišćenje kocke i pločica oko kuće )
HideooKoojima 29.99 ako se ne varam.
Sto se tiče perača ne znam kakav je parkside. Ali preporuke na kerchera k3. Nije bio skup i bauhausu
@fensisuperstar Gdje si uzeo taj koš? U lidlu?
doctorfreak lidl da. Brijem da je 29.99
Tebal si koš okrenut prema krevetu da ti limač može s kreveta bacat trice, ak je to njegov krevet, mislim?
TITANXIS ma slozio sam i slikao. Mali mi ne spava trenutno tu jer imam mrave u sobi, stavio sam otrov svugdje pa nje pametno da hoda tu. Eksterminirao sam ih većinu sad treba posisat sve prebrisat i opet stavit novu rundu i vidit ako će biti mrtvih mrava. ako 3-4 dana bude bez ičega,… genocid mrava je bio uspješan!
@fensisuperstar hvala fensi
[deleted]
- Uređivano
Kupio okvir u ikei i napravio ovo
kad sam zavrsio skuzio sam da sam naopacke okrenuo a zaljepio sam i sad mi ona kukica koja ide na zid stoji na donjoj strani .
Ali dobro za prvi put je dobro, napravit cu ih jos par i pokrenut biznis ak bude zainteresiranih ljudi.
Inace se ovo moze i gotovo kupit a cijena je 200$ ali nema shipping za hr.
Baš i ja eto se slažem, super tak neš!
[deleted]
- Uređivano
Fenix trebalo mi je dva sata. Jedino sto nazalost ne mogu otvorit maticnu pa se ne vidi apple-ov čip, za to bi mi trebao neki jaki heatgun
[deleted] Više manje ti je sve dobro osim dijela flex cable jer ja ne vidim nikakav flex cable xD
Kaj se čipa tiće da bez 700c grijanja zaboravi…evntualno sa mini dremelom izrezati.
[deleted]
doctorfreak primjetio si
da njega sam “zagubio”
[deleted]
- Uređivano
Brijac template mozes kupit na https://xreart.com mislim da je oko 8$ po modelu, za iphone 7 je bio free zato sam i njega radio za prvi put.
Ima templatea i za ostale stvari, nije samo apple.
Jedino sto ti treba poseban alat za otvaranje i rastavljanje iphone-a, nisam radio po nikakvim uputama.
[deleted] Jedino sto ti treba poseban alat za otvaranje i rastavljanje iphone-a.