Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
AbelKOsMos zavvi i dalje?
Btw, divni su. Definitivno odustajem od igara i nastavljam s filmovima.
- Uređivano
Kupio kompresor od 24 litre sa ful opremom za 999 kn i kercher 3 power controll za 1200. 10 metara crijeva i špinu novu sa keramicki klik klak otvoreno zatvoreno da mogu na to zavrnut glavu sa filtrom na koju se moze zavrnut jos jedan dodatak na koji ide crijevo i uzeo jos rasklopiv štap za zavjesu (za tuš). Uzeo malom sat lijepi koji si je birao i metar drveni na rasklapanje
Sve zajedno me izaslo 2700
fensisuperstar e ovakve stvari volim. Uzeo i ja ovaj vikend torpedo nastavak za Karchera, laganih 100 eura. I dva Gardena kompletica za spajanje, izasli skoro vise od ovog prvog majku im…
Možda je long shot, ali da pitam ovdje - ima li tko za preporučiti neku dobru hidrofornu pumpu?
Zero https://product-selection.grundfos.com/hr/products/mq/mq3-45-96515415
Već 8 godina bez ikakvih problema. Vuče direkt iz vodovoda, bez međuspremnika.
- Uređivano
- Uređivano
Fenix mislio uzeti mozda k4 ali onako skoro 2000 kuna kosta. Ono pricam sa likom kaze mi da je kvalitetniji i sve ali ono za moje potrebe nije potrebno. A k2 je bacanje novaca
A sto se tice kompresora svi kompresori i tom cijenovnom rangu su isti made i china. Samo oblik i neke male cake. Ako zelis vidit razliku u kompresorima trebas otici na profi linije proizvoda koji su po 5+ soma kuna. Meni nepotrebno. Imam 5 godina bauhaus garancije. Ako traje 5 godina, isplatilo se.
A za gardenu su mi svi rekli. Jbga komad 50 kuna ali kupio si ga sad i to je to.
- Uređivano
Stiglo jos Steelova.
Total Recall izgleda jebeno savrseno (osvetljenje je uzas)
Terminator 2 (polako se gomilaju Schwarz filmici)
The Hurt Locker je predivnog dizajna (Lionsgate uvek odradi jeben posao sa slipom i steelom)
I onda ono sto sam bas cekao da stigne The VVitch Limited Edition.
Odlicno pakovanje i prelep dizajn, i veoma fina kniga o filmu i ostalim stvarima (tvrda korica)
AbelKOsMos (polako se gomilaju Schwarz filmici)
Kad će Junior i Jingle All The Way steelovi?