ibor4you gdje si ih uzeo i za koliko novaca? S obzirom da je to model star cca 3 godine ak se ne varam (no i dan danas brutalno dobar) mora da si ih našao za jebačku cijenu.

Picek

Imaš par shopova u Hr gdje su po milju kuna za gotovinsko plaćanje, što je za ovake sluške odlična cijena trenutno. Pucao sam na XM4, ali ipak sam se zadovoljio s ovima.

Svoje sam kupio u Linksu, 1300Kn. Ali sam uzimao više stvari pa je sve to išlo na 12 rata. Jbg nemoš drugačije 😐

Stigla jos 3 steelbooka.

Red Sonja dodje sa veoma finim posterom, Basic Instinct ima veoma fin debosing a The Northman je jednostavno prelep i apsolutno nemoguc za fino uslikati po ovom svetlu.

AbelKOsMos zavvi i dalje?

Btw, divni su. Definitivno odustajem od igara i nastavljam s filmovima.

Tzereen

Zavvi vec mesecima.

Ni sam ne znam kolko preordera imam, a kupujem samo sto mi se gleda.

Kupio kompresor od 24 litre sa ful opremom za 999 kn i kercher 3 power controll za 1200. 10 metara crijeva i špinu novu sa keramicki klik klak otvoreno zatvoreno da mogu na to zavrnut glavu sa filtrom na koju se moze zavrnut jos jedan dodatak na koji ide crijevo i uzeo jos rasklopiv štap za zavjesu (za tuš). Uzeo malom sat lijepi koji si je birao i metar drveni na rasklapanje

Sve zajedno me izaslo 2700

1 / 2

fensisuperstar e ovakve stvari volim. Uzeo i ja ovaj vikend torpedo nastavak za Karchera, laganih 100 eura. I dva Gardena kompletica za spajanje, izasli skoro vise od ovog prvog majku im…

Možda je long shot, ali da pitam ovdje - ima li tko za preporučiti neku dobru hidrofornu pumpu?

Fenix mislio uzeti mozda k4 ali onako skoro 2000 kuna kosta. Ono pricam sa likom kaze mi da je kvalitetniji i sve ali ono za moje potrebe nije potrebno. A k2 je bacanje novaca

A sto se tice kompresora svi kompresori i tom cijenovnom rangu su isti made i china. Samo oblik i neke male cake. Ako zelis vidit razliku u kompresorima trebas otici na profi linije proizvoda koji su po 5+ soma kuna. Meni nepotrebno. Imam 5 godina bauhaus garancije. Ako traje 5 godina, isplatilo se.

A za gardenu su mi svi rekli. Jbga komad 50 kuna ali kupio si ga sad i to je to.

raptileos Zadnje što sam kupio 😁

I kakav ti je mikrofon? Valja li to za voice acting zna li itko?

Brijac meni je mikrofon top ! za snimat gameplay komentare i ostale videje a i za live stream 🙂

Stiglo jos Steelova.

Total Recall izgleda jebeno savrseno (osvetljenje je uzas)

Terminator 2 (polako se gomilaju Schwarz filmici)

The Hurt Locker je predivnog dizajna (Lionsgate uvek odradi jeben posao sa slipom i steelom)

I onda ono sto sam bas cekao da stigne The VVitch Limited Edition.

Odlicno pakovanje i prelep dizajn, i veoma fina kniga o filmu i ostalim stvarima (tvrda korica)