Miro Izgledaju mi kao da su za neku tjelesnu aktivnost. Trepni tri puta ako si otet.

Uzo jaci model uz koje sam dobio

buz

Ma klasicno zavaravanje protivnika, gledaju doli opa ovaj trci podignu glavu ne trci ovaj niti kad ga love.

Toyota Auris 2.0 D4D - 2015. god.

Teška odluka između par modela ali nekako najviše ove

kauboj super su mi te vintage Nike-ice, uzeo sam prije cca 2 tjedna ove ispod i odlične su.

Vidi se utjecaj zajednice i na tenisicama.

Ja ću da vas presječem sa Puminim Graviton tenisicama, koje sam kupio prije 2-3 dana.

Inače sam Nike tip otkako znam za sebe, ali ovaj model mi je bio ljubav na prvi pogled. Mnogo su i udobne, za lagano šetanje top.

Ja cu nastavit sa Pumom (nisam ih kupovao jedno 15- ak god. ) Nike fan također ali i stare su mj. dana 🙂

4mal

Brate, skloni taj watermark sa slika, ne budi Šaban.

Miro

Sorkac @Miro ma ne kuzim se bas u zenske tenisice, al po ljepoti idu poslje Picekovih 😁

Tata Rezi je doma, kao i preostala 2 zadnja steelbooka koje sam uzel. + Dead Space još iz siječnja, nek i on dobi malo spotlighta.

A napokon izdana i jedina Aberova knjiga koju čak ni Laguna nije dosad prevela, tak da se samo čeka još Wisdom of Crowds te hrvatska izdanja druge i treće.

5 dana kasnije

Kako mi je rođendan za vikend a da olakšam ženi odabir poklona,kupio sam lijepo sebi jedan poklon 😃

1 / 2

Kikiller

I kako si zadovoljan?

Bas jucer san otvorija njih i xm5 imaju bolji zvuk ali puno problema nalazim da bi se usudio kupiti ih.

Posto san i sam imao problem sa MTW3 nekako mi je Sennheiser pao u ocima.

Odma vidi jeli sve ok da ti ne prode onaj rok u kojem novce mozes dobiti nazad.

Pogledaj prvo balans zvuka jeli vuce u stranu to je dosta rasprostranjen problem a drugi problemi su in sa firmwareom i nadogradnjama tu su skroz sjebani.

Ako sve radi onda je to to i ceka te perverzija od zvuka

Ja nisan moga dobiti novce nego druge nove slusalice ali sa ovim neman problema mada da san dobio novce nebi vise uzimao sennheiser