Picek

Osjetiš poprilično razliku ili? Uf super je to cijena onda, svoje pegazice uvijek platim oko 750 kn osim kad su na nekoj ludoj akciji pa nađem za 500 kn.

Kažeš te tvoje su Alphafly Next za sirotinju 😆 Volio bi probati obje da se razumijemo (po cijeni do maks 1k-1.2k) ali u Puli nemamo tako velik izbor kao u ZG. Broj mi varira od modela do modela pa ne želim preko neta kupovati.

Ove asics si je stari kupio i predivne su mi. Jedne od najlijepših asicsa koje sam vidio.

resident_evil Alphafly Next uzimam za maraton iduće godine 🙂

Preporučam webshop top4running.hr. Inače, za trčanje nosim Nike (imam samo jedne Adidasice koje sam kupio ovdje) i znam koji sam broj te mogu napamet naručiti. Odlični su i oko povrata i reklamacija, imam samo pozitivna iskustva s njima.

Picek

Tako i ja s Air Max, dok ne budu na 50% kao da ne postoje. Prije neka 2 mj. se ubolo sive Jack&Jones patike na sličnom popustu. Prvi put kupujem patike od njih i zasad su prilično solidne. Kratke hlače koje sam kod njih uzeo su bile prilična katastrofa, izgubile na boji većom brzinom nego Rusija okupirani teritorij u Ukrajini.

Tzereen na koji model misliš konkretno? Flyknit je materijal ak se ne varam i ima modela za različite namjene.

Tzereen Pegasus Turbo mi je bio odličan model, imao sam model iz 2018.godine i bio sam jako zadovoljan.

Tzereen

ja sam zadnje uzeo Nike React Infinity Run Flyknit 2, ima boljih za trčanje naravno ali meni su isključivo za gym, odlične, sada imaš novi 3 model!

Odi pro 11, 10ka ide na njusku i ragnarok kao jedini pravi fan ovogodisnjeg gotya ovdje 😎🤣

naručio sam novi miš 🙂 starog ću poslat na servis. vjv ću ga poklonit nekome kad se vrati.

Ryzen 7 5800X3D, Arctic Liquid II 280 A-RGB, Phanteks P600S kučište.

I dodatno morao uzeti napajanje jer nedavno uzeta Palit 3070 Gaming Pro OC je rekla da treba više struje

Kad se svi hvalite patikama moram i ja. Nisam ovaj model mogao naći ovdje pa sam ih iz Austrije naručio. Prave zimske i super udobne!

Pa kaj su već počeli blagdani da se kupuju taki lepi darovi sebi? 😆

TITANXIS ma sramote samo topic sa slikama obuće. Pa btj kao da smo na FB grupi "Ženski recenziraj", a ne Fuck For All forumu.

Tuhy Ali možeš biti ti ako dođeš na okupljanje. Gloryhole je već probušen u birtiji.

GOW Ragnarok, deluxe digitalno izdanje 🙂

preload, nemam vremena da cekam diskc izdanje xD