AbelKOsMos koja je bila vrijednost paketa?

I još jednom - VAT/TAX je porez. Carina lupa svoje kad dođe kod nas na carinjenje. Ali ovisi o iznosu. Mislim da mora biti preko 150 eura sve skupa da bi lupili i carinu.

Čak i nije puno para još ako je neotvoreno sve. Al zato PAL verzija Persone 3 FES košta valjda kao sve to zajedno, nažalost.

Tzereen
      Et ti onda rokaj do 150 🙂

yakuza_stinger Čak i nije puno para još ako je neotvoreno sve. Al zato PAL verzija Persone 3 FES košta valjda kao sve to zajedno, nažalost.

Da neke igre u zavisnosti od regije znaju da budu papreno skupe.
      OG Persona 3 japanska verzija je takodje skupa.

Ja sam odrasto na NTSC omotima tako da 😀

Tzereen
        I na Malti je do 150 evri, to sam skroz zaboravio rec.
        Msm vrv je slicno po evropi.

Ja sam narucivao mange i stripove za 200+ evra u jednoj narudzbi ali book depository salje knige uglavnom odvojeno pa je i tako lako izbeci carinu preko te sume.

Yep, u 14 dana uvršteni u kolekciju jedni od najljepših koje imam općenito.

Baš jebeno izgledaju.

Tuhy jao, ti imaš i ovog iz kolekcionarskog!

AbelKOsMos kaj su to nove igre, vidim omot na njima? Pa de si to nabavil?

edit: vidim da si brici odgovoril!

Uz ovo dodje i dvostrani poster.
          Karti ima puni stek, nisam jos sve otvarao da vidim kako tacno izgledaju ponaosob.
          I jos jedan steelbook stigao kuci <3

6 dana kasnije

Nakon 4 godine vrijeme je za novi mobitel pa uzeo 13-icu Pro. Ovaj će valjda držati 5-6 godina 😃

Uzeo se GT7 i odmah se ulovio i GTA V. 75kn je 75kn. Iskoristit će se.

Picek Lepo, dobar kombo! Uživat ćeš, samo sve asistencije na off.