Kupio Solane, Dogelona i Shibe, za sad se isplatilo, samo da zontra ne krene u kupovinu 😆

Stigle Arctis 7+ 😉
Hvala svima na preporukama jer, ovako na prvo slusanje, slusalice su stvarno vrh i nije opce cudno da imaju toliko dobrih reviewa i nagrada.

Prebacujem malo stavri i tako
    Neko ispod madraca drzi pare ja igre

Kupio Watch Dogs Legion za 100 kn , ak mi i dosadi za par dana nisam puno spusio.

UPDATE : Watch Dogs Legion je prokleto smece , najgora ubisoft videoigra u zadnjih 10 godina. Ja ne znam koji genijalac je birao te glasovne glumce da glume britanski naglasak , to je komedija. Nije ni ostatak igre puno bolji. Ajd , grad je lijep i core gameplay je prolazan. Igraju na kartu nadzora , kamere svuda ovo ono a kad se suljas zgradama kamere te nikad ne vide. Ko da niko ne gleda te kamere. Aaaaaa steta 100 kuna i par sati igranja.

bosscorelli

ak mi i dosadi za par dana nisam puno spusio.

posle 7 sati 😆

UPDATE : Watch Dogs Legion je prokleto smece

nisam puno spusio

steta 100 kuna

Giphy - ron burgundy GIF

resident_evil Na kraju sam uzeo u Sancti jer su taj model imali na lageru a imao sam kod sa 100kn popusta tako da me ispalo isto kao da sam i narucivao. Sto se tice razlike mislim da je nema i mislim da su stvarno zakomplicirali sa tim nazivima. Ovi svi koji imaju oznaku plus su noviji modeli sa usb-c konektorom i 30h baterijom. P je za Playstation, X je za XBox ali svi rade na svim platformama tako da je zapravo jedina razlika u bojama koje onda vise pasu uz konzolu.

Od igara:
        NFS Heat (jbg, kaj ću), YS IX: Monstrum Nox

Ovako IRL:
        Resistance bands iz Lidla - idem ih malo natezat da si otežam neke vježbe za po doma

bosscorelli Nije to ništa i ja sam neki dan kupio The division 2 Ultimate edition za 150kn na sniženju i sav sretan kako imam sav sadržaj za malo para....i napokon 60 fps-a..

I onda skužiš da je igra mrtva...u matchmakingu nikada ne nađe nikog...dakle sve misije radiš sam kaj dosadi užasno brzo jer je igra rađena da se igra s ljudima.

Tako da sam hebao majku svima kako mogu prodavat nešto što nitko ne igra i naravno nema povrata para... 🙁

Šteta....a nije tolko loša igra...ali eto više nikad ne kupujem ništa što je primarno MP...

bosscorelli ja sam uzeo na popustu igro 5 sati smece... nisam je vise nikad upalio. Fuj.