Nexus Kakav meč, kakav Rafa! Strašno. Baš mi je drago. Nisam mislio da može osvojiti te sam favorizirao Medvedeva.
Centurion Svaka mu cast, borac bez presedana. Sad da vidimo i taj Pariz, tu bi se goat trka mogla ili zakomplikovati ili zavrsiti. Ali ova dvojica mogu da teraju izgleda duze nego sto smo svi mislili.
HideooKoojima I skoro zaboravio !! Sluzbeno Roger je ispao iz utrke i nema smisla o njemu govoriti kao GOAT-u !!
HideooKoojima JoelDrake GOAT 🏌️ još kada se sjetim izgubljenog finala protiv Stan-a kada je igrao ozljeden i prije tog meča pomeo Rogera 🏌️
Brijac Ono kad s 25 godina u punoj snazi izgubiš u 4. i 5. setu od starčeka od 35 godina koji ima koljena kao da ima 80 godina, a najavljuju te kao nasljednika jednoga od ovih trojice.. eh, nikad mi nećemo vidjeti igrača kao što su ova trojica.
TITANXIS Zakaj ja ovu temu uvijek čitam tetris dok bolje ne pogledam da piše tenis, hehe!? Više nije aktualni tenisač ali za mene teniska legenda kojemu je bio suđen najpoznatiji turnir.
HideooKoojima Šteta za Rafu jbg i s 30 posto snage skoro je odveo meč u treći set. Nadam se da Ce se sanirati do starta zemljene sezone ! Rafa GOAT ♥️