Pljujete bezveze. Hvala Cilicu i Dodigu za 2 boda, a sada neka Karlovic ovo dobije ! Pa i Ljubicic je izgubio svoj mec a ipak smo osvojili.

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

Na koju foru je Karlović u TOP 20, kad mu i uđe taj prvi servis nije to toliko brzo, bolje Čilić servira.

Karlovic mi je drag igrac al ne maltretiraj vise ljude koji znaju igrat tenis.

I nisam nesto razocaran. Cim sam vidio da je Cilic poceo gubit, pomirio sam se sa porazom.

Stvarno sam se nadao da ćemo uzet po drugi put. Ah. Gledao sam Čilićev prvi meč, ali nakon toga sam odustao.

Jebga, spušili smo! Ke god, čestitke našima! :

Karlovic valjda nije mogo gore odigrat. Gledo sam ga ni prije par mjeseci kad je zaredo 6,7 pobjeda zaredom i kad mu ni Berdych nije nis mogo. S ovakvom igrom danas ne bi uspio pobjedit bas nikog. Protiv Del Potra se puno bolje drzao, sto dovoljno govori koliko lose je danas igrao.

Cilic steta. Prva 2 seta vrhunski odigrao i onda ko protiv Delbonisa poceo pad, Del Potro se digo i to je bilo to. Onako
kako je odigro u prva dva s takvim tenisom je i dobio Djokovica, samo sto je ovdje jos i bolje igro i s tim da je Del Potro puno opasniji bio od Djoke. Steta, jos ga brejkne na pocetku 5. seta i odmah popusi servu.

Sta su pricali da ce se u buducnosti finala igrati u Dohi, Katarubi sl? To vise nece bit to.

4 dana kasnije

Jeste vidjeli i poslušali izjave Borne?

Taj mali nema dvije čiste u glavi. Prvo, kaže da zamjera izborniku što ga nije stavio u ekipu, zatim da je njegova budućnost u repki upitna doke se neke stvari ne izkristaliziraju.
Nakon toga kaže da nije bio spreman za finale, jer koljeno nije moglo izdržavati takve napore.

I još na kraju se sazna kako nije bio na prijemu kod Kolinde, jer se kao ne osjeća dijelom tima.

Uz sve to, saznam iz povjerljivih izvora da se frajer nije htio voziti sa službenim vozilima repke, kombijima, nego da je htio svoj auto i da nema vozača, čak je neke i vrijeđao.
To se dešavalo i tijekom polufinala i tijekom finala .

Mislim, super igraš i to sve, ali how do fuck is Borna Ćorić?

Smeće malo bahato. Putovnicu oduzet i gubi se van

Ne vjerujem tisku i zutilu tako da......
Bio je uživo na Novoj, istu stvar rekao... ne kužim ga ni ja, kaže neće igrat u budućnosti ako ne bude 100%, maloprije kaže da je razočaran jer ga Krajan nije zvao, a i sam kaže da nije bio 100%.
Ajde da je u nekoj formi, ali je katastrofa u zadnje vrijeme igrao.

2 mjeseci kasnije

Kaj se desilo wawrinki ? Lik pizdi ko luđak na turniru. Mora da je kokanakis opet umocio u vekićku...

Ne znam koliko je prošlo od zadnjeg njihovog Grand Slam finala, ali stvarno bih volio vidjeti finale Federer-Nadal.

Ne znam koliko je prošlo od zadnjeg njihovog Grand Slam finala, ali stvarno bih volio vidjeti finale Federer-Nadal.
2011.Frenč Openu ...

Svaka čast Nadalu, 5 sati igre za finale, također sve pohvale i Federeru dokaz da su još klasa iako se i poklopilo sve to ispadanje Murraya i Đokovića. Događa se svima, ali sam u finalu ipak kao i svaki put kada se susretnu ova dva velikana za Rafu.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

plakao sam gotovo od srece, izgubio sam 5 godina zivota na ovom turniru ali vrijedilo je  :) :)

najveci!

imao sam cak i nade na pocetku turnira kad sam cuo da su ove godine podlogu ubrzali, sto je definitivno plus za igraca poput rogera koji nemilosrdno napada. takodjer na takvoj podlozi se igra i manje izmjena sto je za vremesnog svicarca definitivno jedna stvar koja mu ide u prilog posto cak ni mecevi na 5 setova nisu bili predugi.

btw. steta sto nisam malo vise ulozio ali nije ni ovo lose.

uf, ne znam kad sam zadnji put cijeli teniski meč pogledao. svaka čast Federeru.

i Mići Dušanoviću, osim što je očito bilo da želi Rogerovu pobjedu, baš je korektno komentirao.