Vrijedilo je gledat danas do ranih jutarnjih sati med izmedju Federera i Kyrgiosa. Sad opet finale Federer-Nadal, necemo se zalit.
Tenis
Može neko nabacati par strimova Miami finala, možda bu sreće pa koji proradi kak spada prek smartphonea.
Poslano sa mog SM-J320F koristeći Tapatalk
https://www.batmanstream.com/tennis-live-streaming-video-2016-21.html
ja sam par puta pokrenuo ovdje preko mobitela, sve super radilo, samo nadam se da imaš flat ili dobar wifi na mobu :)
Hvala stari!
Flat imam, a kolko je dobar, bumo vidli.
Poslano sa mog SM-J320F koristeći Tapatalk
ROGEEEER!!!
znam da je rekao da se nece koncentrirati na borbu za prvo mjesto, no s obzirom da je vec osvojio 4045 bodova ove sezone (jebeni istomin :( ) siguran sam da mu sada nije svejedno. mislim biti ce tesko, no mislim da nece prvi na kraju godine imati toliki broj bodova kao proslih. ipak, na zemlji ce nadal uzeti sigurno najveci broj bodova tako da murray i djokovic imaju puno vecu konkurenciju nego do sada. jos sve bolji kyrgios a i stan ce uzeti sigurno jedan dva turnira.
jebote, ako se sve poklopi roger bi mogao s 36 biti prvi igrac svijeta. ne mogu docekati wimbledon, taman sam tada na godisnjem.
mada, cak da ne osvoji vise ni jedan ove godine, napravio je stvarno vise nego sto sam osobno i ocekivao.
Stvarno sam mislio da ce Nadal ga uzeti, al ful mi je drago da nije
Mec protiv Kyrgiosa bio epski, al stvarno treba rec da je Nadalov zdrijeb do finala bio presmijesan u odnosu na Federerov. Svaka mu cast.
Monte Carlo i Barcelona su sljedeci na redu odn. kako ste rekli - zemlja. Stvarno nisam fan te podloge, primarna mi je trava pa beton i dvorana, al sad ce napokon zemljasi doc na svoje, a jaki serviseri i udaraci ce morat pricekat koj mjesec jbga.
Prakticki zemlja je samo distrakcija do trave
federer u monte carlu nece ni nastupiti, ostanu jos madrid i rim od masters turnira prije roland garrosa. nekako sam skeptican, mislim da ce mo ga tek u parizu opet vidjeti. s jedne strane steta ali s druge bolje da se malo odmori prije pravih ispita. jedino sam siguran da ce igrati RG i halle prije wimbledona.
volio bi da i ove godine dodje u stuttgart, imam taman 5km do terena, nazalost prosle godine nisam imao sanse da nabavim kartu, mozda ove budem imao srece.
Rekao je da neće igrati zemlju do RG-a (kako sad stvari stoje).
Što se tiče trave, igra i Stuttgart i Halle :)
aha, gdje si to vidio da preskace?
na stranicama mercedes cupa je istaknut sa strane, ali stranica ima sav sadrzaj iz 2016. pa nisam bio siguran a takodjer nista vise nisam na netu nasao.
aha, gdje si to vidio da preskace?nakon Miamija je izjavio da vjerovatno propušta sve zemljane turnire do French Opena, pozivnice će sigurno dobit pa možda se odluči koji zaigrati kao što je to nekad znao, pogotovo možda Rim jer uz Indian Wells to mu je najdraži Masters.. barem po njegovim izjavama, a i još ga nije osvojio..
na stranicama mercedes cupa je istaknut sa strane, ali stranica ima sav sadrzaj iz 2016. pa nisam bio siguran a takodjer nista vise nisam na netu nasao.
što se tiče Stuttgarta dolazi sigurno, jer je prošle godine potpisao trogodišnji ugovor sa mercedes cupom, znači nastupa i ove i slijedeće godine sigurno.. a ako stvarno živiš 5 kilometara od Stuttgarta sram te bilo što si propustio u živo ga gledat
evo ja se nalazim kod Ulma, znači imam 2,5 sata do Stuttgarta ali nisam propustio priliku :)

da, ja sam to sad naknadno procitao jer finale miamija nisam gledao ali pretpostavio sam da ce biti tako. da je dobio pozivnice to mi je jasno, citao sam prije i da je sam zeljko franulovic izjavio da se jos uvijek nada nastupu rogera(kao i nishikorija) na monte carlu.
sto se tice mercedes cupa, problem mi je glupi posao (radim kao sanker u restoranu), 5 i 6 mjesec mi je brutalan i slobodan dan jedino imam utorkom. nazalost, ako je u prvom krugu slobodan, nece igrati prije srijede. moram nesto smisliti do tada.
ajme, bas ti zavidim, slike su prva liga-
kad si ti bio, mislim na koji dan? koja tribina? cijena? jel mi se to cini ili je bilo dosta slobodnog mjesta?
btw iz ulma do stuttgarta bi s biciklom stigao prije 2,5h ali to je sada offtopic
Ja sam bio na polufinalu u subotu, također bi morao godišnji uzet ako bi išao u tjednu, a i htio sam ići na neki jači meč, igrao je s Dominic Thiemom, predivna 3 seta, i poraz nažalost.. Tribina je obicna, sjedeca, vidis i po slikama blizinu terena, cijena 40 eura karta, s time da u toj karti mozes cijeli dan gledat meceve i šetat tim kompleksom, igrali su još parovi i drugo polufinale Del Potro protiv Kohlschreibera, također uživancija.. Nalazim se u Geislingenu an der Steige,putovao sam vlakom sat i 20 min, i onda još pješice od kolodvora do terena skoro sat vremena .. S tim da sam prvi puta išao i gubio se pomoću google mapsa.. Mjesta je bilo na pocetku slobodno jer je kiša padala i velika sreća je bila da su uspjeli zaigrati.. Zbog toga puno ljudi nije dolazilo, a puno njih je kasnije stiglo na drugi i treći set i na ostale mečeve, brzo se sve popunilo..
Vec me dugo ne moze nista iznenadit od Čilića jer bezkrvnijeg covika u zivotu nisan vidija. Al sinko moj izgubija si od Isnera na zemlji, covik je gori od Karlovica aposlutno nista nezna nego servirat, plus je skroz nepokretan. Triba te sram i stid bit nesrico.
Đoko na aparatima,gustam.
Slobodan pad.
Ali Thiem, kakva mrcina. Mislim da sam si našao nakon dugo momka kojeg ću s guštom pratit. Nikad nisam bio preveliki Fedex ili Nadal fan, volim Del Potra, Roddicka svojevremeno, Stan the Man mi je isto ok, al ovaj Thiem bi mi mogao biti the next thing.
I chilla odletio,kakav dan za ljubitelje pravog tenisa
Ma nakon prvog seta sam odlucio ic na kupanje.
5-0 spusit u zadnjem setu... zenski tenis je smijesan sport.
Nista cudno za njih. Tu uopce nije bitno dali serviras ili ne. Valja jedina tenisacica koja je znala iskoristit prednost serve je Serena, koja je ujedno medu rijetkima ciji se tenis uopce i isplati pogledat. Ovo ostalo nide veze, tu stota na svijetu moze u dva seta sibnut prvu na svijetu.
A sto je najgore cetiri zenska tenisa mi sutra igraju na kladi. Ima da umrem.
Iako jos smijesniji sport je nogomet