OverHypedG
Prvo sam mislio da ce AO iz 2012. biti neprevaziđen, pa se dogodio Wimbldon 2019. pa RG 2021.
Nestvaran nivo tenisa, u Londonu je napravio iskorak u odnosu na Rodzera, a ovde u odnosu na Rafu.
Novak ce po meni biti dominantan na travi još 3-4 sezone, tu trenutno nema konkurenciju.
Šljaka je druga podloga od koje očekujem da ostvari uspehe u naredne 2 sezone, ako Rafa ne bude fizički ok i ako se mentalno opravi Đoković bi mogao do bar još jednog Garosa.
Tim je vrlo upitan, nece igrati ni Australiju, Medvedev na postoji na šljaci i travi, jedino je Zverev u Parizu konkurentan uz nestabilnog Cicipasa.
Alkaraz će brzo uspostaviti dominaciju, ali još je zelen i to mora da se iskoristi.
Tako da iako mozda čudno zvuči, ja Novaku u buducnosti najmanje dajem šansi na betonu, tu je najveca konkurencija.
Verovatno ce do kraja karijere uzeti bar još jednu Australiju, za Us Opren nisam siguran, no tamo je sve moguće.
Medvedev sjajan na betonu, ali je limitiran na ostalim podlogama, preuzima polako primat, mozda i bude prvi uskoro.
Saša ga prati, vrlo je blizu da i on uzme slem, i to ce biti verovatno beton, mada Zverev igra dobro i na šljaci za razliku od Medevedeva.
Cicipas je poprilično labilan i arogantan, podlegao je pritisku, ali ako nije dijabola poput Kiriosa trebao bi lagano da se vraca na kolosek.
Može da igra i beton i šljaku, ali trenutno iza ove dvojice.
Tim potpuna nepoznanica, spremace se za Pariz ali daleko je to još.
Ostali nisu u jednačini da uzmu slem.
Federer je zavrsena prica, za Rafu cemo videti, mislim da ima još goriva za koji slem na šljaci, na betonu on ce tesko.
Heroj godine za mene Endi Marej, čovek igra sa metalnim kukovima i dobija mlađe i zdravije od sebe, kakav bogotac.