Mogao je i bez da mi opet živce kida. Tipično Čilićevski, gledanje uz apaurine. Al jasno čestitike, i idemo dalje.  :

Lijepo kaj je hrt prenosil.

Steta da ga je opet dopao Djokovic, protiv kojeg nema sanse nazalost..

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Možda Đoka izgubi od Lopeza kao prošle godine od Nishikoria :)

Steta da ga je opet dopao Djokovic, protiv kojeg nema sanse nazalost..

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Za sve postoji prvi put.
U formi je, a ovo je ocito podloga i mjesto za to.

Tsongi bi uvek dal sanse protiv bilo koga iz top 3, dobil je njega, more i njih.

Osim ak se kod njega nije stvoril neki kompleks prema Noletu nakon tolko poraza.
Ali s druge strane, mora zbog toga postojati i velika zelja za tom pobjedom...

Čilić mora odigrati hladne glave, pametno i fokusirati se najviše što je moguće na svoju igru. Ako tako bude igrao, finale mu ne gine, s kime god bude igrao.

Ma kakvi,nazalost ja se uvijek nadam ali djokovic to rijesi bez ikakve dvojbe sa 3!daj Boze da dobije ali bojim se da ce biti kao i svaki put do sad.

Bez prvog servisa nis, no ak mu bude dobar dan po tom pitanju, onda ima realne sanse.
Duze izmjene s Noletom trenutno su sposobni dobivati samo Fedex i ponekad Murray.
Mislim da bi mogel imati i publiku na svojoj strani, nekak ga simpatiziraju Ameri.
Ali vole oni i broj 1 neovisno u cemu, tak da je tesko to predvideti.

Zahvalite HRT-u šta nije prenosio meč. Ja gledao u nadi da će bit neko čudo, al ništa. Čilić je mentalno syeban kad izađe pred Noleta. Prvi servis katastrofa, bez toga nije imao ni šta tražit. Svaka čast Noletu, odlično je odigrao. Svaku izmjenu je dobio.

Spavao samo dva sata i evo me na poslu. Kako mi je žao šta je Federer izgubio, ne mogu vam opisati.
U 3. setu cijeli set je Federer uvjerljivo bio bolji (imao je čak 3 servis gejma bez izgubljenog poena) i masu break lopti i nažalost nije iskoristio set loptu da povede 2 i to bi bilo to.

Odmah je puko i izgubio taj set, da bi odmah u 4. sve prosipo i gubio je 5 i Nole je trebao servirati za pobjedu. Uspio se nekako obraniti i doći na 5. Čak je imao 3 break lopte za 5 i ništa. Zamalo je priredio čudo.

Imao je samo 4/23 iskorištenih break lopti i masu isforsiranih pogrešaka. Trebao je pobjediti ali je sam sebe pobijedio. Teško mu je pao poraz skoro da je zaplako. Prošli poraz nije bio toliko tužan jer nije imao takvu priliku ko danas.

Jebem ti život i nepravdu da se nikako ne može posložiti da Federer napokon osvoji novi GS od 2012.

I meni ga je zao,i ja sam bio na njegovoj strani steta falilo je srece

mjesec kasnije

Nabrijao se na finale Shangai-a, a ono Đoko dominira i nikakve napetosti nema

6 mjeseci kasnije

Sutra Borna Ćorić protiv Novaka Đokovića 

Kakva nesreca u zdrijebu u pm....sve sto je trebalo je izbjec Nadala i Djoku. Majstorski je rijesio Almagra i stvarno igra odlican tenis. Da ga zdrijeb nije ovako ubio daleko bi u Madridu doguro.

Nije nemoguce dobit Novaka, al sad se on odmorio nakon poraza od Vesely-og u Monte Carlu tako da ce doc pun snage u Madrid. Nije ni Barcelonu igro.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Naravno nisam pogledao meč jer sam negdje pročitao da je meč danas ,a odigran je juče 

Vidim da je izgubio što je bilo i očekivano ali bez obzira na to mi je žao kaj nisam gledao.

Rec cu ti samo da je igro deset puta losije nego protiv Almagra. Ok, Djoko je Djoko, al vidjelo se da igra pod velikom tremom tako da je jos i ostvario sasvim solidan rezultat na kraju.

Coric je talentiraniji od Cilica, tu negdje u rangu ko sto je bio Ancic reko bi. Top deset mu je jednog dana zagarantiran.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

4 mjeseci kasnije

Ćilić osvojio prvi Masters 1000 turnir i niti jedan post... hehehe

Moram ja onda.

Jučer sam gledao cijeli meč i moram priznati da prije početka nisam davao puno šanse Marinu.

Gledao sam ga vs Dimitrova, puno pogrešaka, malo winnera, no ključne je poene odigrao bolje.

Nisam pratio turnir, mislio sam da je Andy u top formi, no prevario sam se.

Iako, svaka pohvala ide Marinu i njegovom return udarcu te forehandu.

Očekivao bi da je Andy taj koji će imati neugodniji return, no Marin je to odrađivao vrhunski, čak i na Andyev prvi servis.

Forehand mu je bio agresivan i precizan, igra je imala smisla i plan.

Vrlo ugodno iznenađenje, svaha pohvala Marinu i njegovom timu.

2 mjeseci kasnije

Cilic napokon prvi puta pobjedio Djokovica.