OverHypedG
Ali ima Medvedeva kojemu je tvrda podloga njegova najjača šansa + u odličnoj je formi. Meni je on prvi favorit AO-a.
Tenis
Nexus na AO zbog odskoka i vrucine i dalje bih rekao Rafa, ako nista drugo super da su svaki na svojoj strani zdrijeba. Mene muci zverev vise, potencijalan dark horse
Hahaha ja ga mrzim
OverHypedG vjerujem da bi mu vise odgovarao Tsitsi u finalu. Ako kojim slucajem osvoji i ode na 21, ova godina ce biti prava ludnica za GOAT race.
Gipsyking pase to sto je sljedeci turnir odmah RG. Prilika za +2 nikad veca ako ostane zdrav
- Uređivano
OverHypedG da bas tako, ali bit ce tesko u finalu, bilo tko da bude. Ovo je 6 finale a ima samo 1 pobjedu a na RG se vracaju i Thiem i Dokovic. Ako ne osvoji sada ili iduci RG mislim da gotov je sa Slamovima, nema on vise tu snagu za duge meceve. Eventualno RG 2023 ali sve je to jako daleko i pitanje sta ce biti do tada.
Gipsyking slazem se u potpunosti. Bitno da igra, lijepo za gledati i donosi uzbudenje, a ostatak je samo bonus
Što je sve prošao i finale, a bilo je upitno da li će biti spreman za AO, svaka čast, sretno mu u nedjelju !
Nadal vs Medvedev
Pomalo i očekivano.... nevjerojatno je da je u tenisu kao sportu zaista najlakše prognozirati neke rezultate.....
A sada za finale..... hmmm
Medvedev po meni ima zrno veće šanse s obzirom na godine, oporavak i sve ostalo...
S druge strane, Nadal je lav koji se neće predati niti kad je na koljenima.
Sve u svemu, gledat ćemo atomsko finale... bar se nadam.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2335684&index_ref=naslovnica_sport_prva_m
Zanimljiva analiza Ivkovića (@blade od kad je on na Indexu?). Što god govorili, Čilić je jedan od naših najvećih sportaša ikad. Rezultati u eri tri najbolja tenisača svih vremena govore za sebe. Nerviraju me te njegove crne rupe, ali nebitno, imao je te ima i dalje vrhunsku karijeru.
Fenix
Vrhunska karijera. Ivković je to odlično obradio.
Mislim da Marina nitko ne bi stavio iznad Gorana jer Goran je bio iznimno veliki talent koji da su stvari krenule u nekim trenucima, mogao biti nešto kao Sampras i ostala ekipa u to vrijeme. Dovoljno je vidjeti score, a to je s njegovom ludom glavom.
Isto ne vidim da bi Čilić dobio Ivaniševića, pogotovo u Primeu. Marin je točno ispod Gorana, i dalje odlična tj. vrhunska karijera, ali moglo je biti i više. Kao i kod Gorana.
Budimo realni treba razdvojiti tko je drago i ko je imao bolju karijeru , uglavom ti nema dvojbe ko je imao bolju karijeru i rezultate MARIN ČILIĆ !!
Sada ako se gleda tko je bolji po karijeri onda tu nema dvojbe i to još u eri Velike Trojke .
Sada što je nekom Ivanišević kao i meni bio najdraži tenisač na svijetu to je druga stvar...
HideooKoojima
Ali nema jebemu miša. Ima odličnu karijeru, ali malo je debilno ignorirati kao da je Marin jedini koji je ikad igrao protiv 4-5 jakih igrača. Pa pogledaj konkurenciju 90ih.
Ajde da barem ima ok omjer s njima kao Ivanišević sa najboljima iz svoje ere, ali to su dva različita svijeta.
- Uređivano
E ne mogu ovog Nadala smislit nikako
Gaziii
Mislim da ima 2 godine. Imao je svoju rubriku, zvala se sport science ili tako nešto, i bilo je dosta dobrih tekstova, no onda je prestao pisati nakon par mjeseci to. Ne znam je li do čitanosti ili nečeg drugog. Sada je kao neki vanjski suradnik tamo ako se ne varam. Može uletit kada hoće s tekstom, ali ne mora pisati na nekoj bazi, tj. nije ugovorno vezan.