Pa di je bio prijenos?
Tenis
Eurosport 1 (Mićo tamo komentira), ako na to misliš?
A jbg, nemam njega. Onda ionako nisam mogao gledat meca osim streamova.
Ok, danas sam plakao od sreće, čekam ovaj trenutak već 5 godina..
vjerovao sam čak da će se Roger danas oprostit od tenisa ako osvoji, no hvala bogu to se nije dogodilo.. ovaj čovjek mi je već godinama inspiracija za život..
odličan meč i odličan turnir za obojicu.. možda i najbolja stvar je ta što su najbolji prijatelji izvan terena.. to je respekt i drugi se mogu ugledati na njih..
Njihov rivalitet i mečevi su poslastica i dar s neba za tenis i sport općenito.. kakav spektakl smo danas doživjeli, kakvi poeni za dah zaustaviti.. ma kakvi Đoković, kakvi Murray, ovo su tenisači!! i ovo je tenis pun prelijepih udaraca i poteza a ne dosadnog dodavanja sa linije!
Roger nakon duge pauze i ozljede odigrao turnir života i u 36. godini života uzeo 18 grand slam, rekordi su tu da se ruše, ponovo dokazuje da je najbolji i da su godine samo broj!
Koliko mu znači ovaj trofej, tenis, pobjeda nad najtežim rivalom, pokazuju emocije i suze koje nije uspio zaustaviti.. Tenis bez njega nikad neće biti isti..
I alway BEL18VED!
:
Slazem se za njihovo rivalstvo.
Jedno od najzanimljivijih rivalstava u sportu opcenito.
Koliko povijesnih meceva i poena su odigrali, a opet koliko se postuju.
Uvijek sam vise preferirao Rogera, jednostavno se divim lakoci s kojom igra.
Takvu finesu nema nitko.
Ali opet, uvijek sam gustao gledati i Nadala, pogotovo nasuprot njega.
Klase za sebe.
Ste vidjeli ovo https://youtu.be/yteWt9Fcigs
Al bas ga je zvekno ono, jbte
Ja vidio na poslu. Baš sam se počeo smijat hahaha.
Čovjek je mogao bez oka ostat, stravično, takvog treba maknut s teniskih terena, klinac pun sebe koji se ne zna vladati kad gubi.. 2 godine zabrane tenisa pa nek mu dođe s muda u glavu neki k...
brace yourself, FEDAL is coming!
još 2 sata do početka spektakla-- mjesto - četvrtfinale Indian Wellsa.. nadajmo se ponovo ljepotici meča 8)
https://www.youtube.com/watch?v=cDv6uCyq8OE
*Osminafinala
tako je, izgleda da me umor danas šamara, ipak osmina, kakav ždrijeb u Indian Wellsu ove godine.. Fedal već u osmini
još da Nole izgubi sad od Kyrgiosa, pa da Fedex ponovo iznenadi Rafu.. uff otvoren put do finala ponovo.. ali bolje da se ne nadam.. bit će danas težak meč.. potpuno drugačiji od Australian Opena vjerujem..
Moram prokomentirat neke meceve koje sam gledao u Indian Welsu. Prvo, Federer je juce pomeo Nadala i odigro mec doslovno ko iz najboljih dana, nesto nevjerojatno.
Kyrgios me tako impresionira, covjek je buduci broj 1 to je zicer. Predvodnik nove generacije igraca. Lik ima sve, od serve, snage, forehanda, kretnje, voleja... Cudo od igraca. Cak i sa nesto slabijim backandom moze ljepo pogodit.
Sad protiv Federera, dao bi prednost FedExu jer po igri uz Kyrgiosa igra najbolji tenis na turniru. Na zalost Djokinih navijaca, Djoko jos uvijek nije onaj pravi i po igri ne znam bi li uopce uso u top 10 trenutno. Kyrgios nije brejknut jos nijednom, al ako neko moze returnirat njegove servise to je Federer.
Wawrinka se izvuko ko majka nocas. Nishioka svaka cast, imo je 2 servisa za mec, al glava nije izdrzala.
Fed v Kyr je finale prije finala, prakticki donji dio zdrijeba je brutalno tezak.
Iako Fedexov fan, nisam vjerovao da će jučer doslovno otpuhat Rafu s terena.. Maestro je jednostavno letio i dirigirao igru.. njegovi bekhendi koji su inače loša strana pogotovo protiv Nadala jučer su parali Rafu ko vrući nož maslac.. i sam Rafa je izjavio da nije imao odgovor na njegove returne i bekhende.. nevjerovatno, ni u mlađim danima nije ovako dominirao Rafu kao što je to jučer.. a tek mu je 35
Kyrgios će biti težak zalogaj.. pobijedio je već Fedexa, i to u Madridu u 3 tiebreaka, sličan meč očekujem sutra.. tiebreakovi i serve..
za kraj divimo se jučerašnjim bekendima
https://www.youtube.com/watch?v=0Zx4cwaQ6SU
Pogle reakciju Nadala na kraju, ko da kaze: too good.
točno to, jebemu deda danas ti ništa nisam mogao.. godinama je Fedex klimao glavom nakon njihovih susreta, a sada ga već 3 puta zaredom slomio.. ako ništa drugo barem živimo u zanimljivoj teniskoj eri.. :)
Mislim da bolju eru od Federerove nismo mogli pozeljet.
Al ovaj Kyrgios recimo on u mecu ko da se zajebava, bas je showman, prejak je lik. Vidi se da bas uziva u igri, nije opterecen rezultatom jos. Zverev A. isto ce bit top 3 kad tad. Bas se vidi ko ce zamjenit svu tu tenisku elitu jednog dana, novi val igraca stize.
Jel Nadal jedini igrac koji u medjusobnim dvobojima sa Federorom ima tako veliku prednost? Tj. ima li uopce koji drugi tenisac pozitivan omjer s Federerom (a da su igrali barem 5 meceva)?
Nadal je jedini.. on je njegova noćna mora u od mlađih dana.. uglavnom Rafa je kralj zemlje i tamo ga je pobjeđivao najviše, dok je Fedex najviše pobjeda izborio na travi i betonu.. no Nadalovi spinovi na bekend stranu Fedexa uvijek su prevagnuli u mečevima.. Kako god da je Fedex igrao većinom se Nadal uspijevao izboriti na forhend i napadati mu visokim loptama bekend, a tu je Fedex bio nemoćan, pošto on voli brzi tenis i niske lopte koje može napasti.. no u zadnje vrijeme Nadal se pogubio, točnije gubi snagu, nije više ubojiti kao nekad, a konkurencija je bolja.. a istovremeno Fedex igra možda i bolje nego u svojim mlađim danima.. Nadal je fizikalija koja se jednom mora istrošiti nažalost, tijelo mu se vjerovatno od previše napora raspada i podliježan je ozljedama i padovima u igri.. dok s druge strane Fedex je bezvremenski baletan i talent, godine na njega ne utječu toliko i ne igra tenis na snagu.. teško je to objasniti, vjerujem da ni on nema pojma kako u 36. godini može parirati takvim tenisačima i osvajati turnire.. tenis bez njega neće biti isti..
Opet Federer - Nadal finale, ovaj put Miami.
Al kaj vrijedi kad nemam mogućnost gledati.
Poslano sa mog SM-J320F koristeći Tapatalk