Jučer gledam netko stavio na fejs, kvota 5.x na Čilića i piše zicer. Rek'o, maa daa
Tenis
Kakvo silovanje raspale fore "Nitko ne pobjeduje Cilica 15. puta zaredom"
...i onda spusi sljedecu od Isnera. Klasika
Ko da je pod nekom ozljedom igro, sve je baco u donji dio mreze, al dobro, juce je bio zakon dan, odlican mec.
Jučer gledam netko stavio na fejs, kvota 5.x na Čilića i piše zicer. Rek'o, maa daaSteta...dobra lova se mogla dignuti, jebiga.
Krenilo finale, pitanje je jel moze Karlovic dobit Delbonisa, ja računan da smo bolji u parovima al da ce Del Potro dobit i Čilu i Doktora. Sve ovisi o Karlović protiv Delbonisa
Iss...pa ova Arena je mrtva. Atmosferu rade Argentinci, a ovi samo gledaju.
Kakvi papci.
To je do same Arene jer je uzasno ne akusticna, ista stvar je bila prosle godine na kosarci.
Donji prsten su gotovo sve sponzorske ulaznice, znaci ljudi koji ce eventualno zapljeskati svakih 10 minuta a ostatak pola gledati sutke i pola gledati u mobitel. Jos je gore sto se gostima uvijek prodaju karte samo u donjem prstenu.
Normalan narod uzima karte za gornji prsten, i bio sam na 3 tekme EP prosle godine, gore se solidno navijalo, pogotovo nas sektor (na Grckoj najvise), dolje se nista ne cuje, i onda kada tu istu utakmicu pogledas kasnije na televiziji se nista ne cuje jer su jos mikrofoni dolje uz teren.
Bez obzira na to sramota je sto se uopce igra u Zagrebu, u Zadru ili Splitu bi 10 puta bolja atmosfera bila.
Papci? Hrvati? Koji bezobrazluk. Od koga je- previse je!
Doktore samo tako dalje, je da nemaš veze al imaš muda.
Ajmo Cilicu sada tih 2-0 iskoristiti!
Ajmo Cilicu sada tih 2-0 iskoristiti!Jel mora Čilić neš da zajebe.
Nisam iznenadjen.
Krenilo finale, pitanje je jel moze Karlovic dobit Delbonisa, ja računan da smo bolji u parovima al da ce Del Potro dobit i Čilu i Doktora. Sve ovisi o Karlović protiv DelbonisaBacija san uroke, jos da san kladionicu igra :/
Cilic bio i ostao choker..
Cilic je najgluplji tenisac u povijesti tog sporta.
Njega ja nemogu gledat jer mi sve zivce pocupa,najbolje glupana ne gledat.
Nebitno dobio izgubio glup je
Čilić je valjda jedini tenisač koji bi uspio izgubiti čak i da mu protivnik preda meč.
Rijetko viđen talent za izgubiti...
Karlović će na žalost ovo ekspresno privesti kraju s 0, barem ću moći rano na spavanje. :)
Cile da je samo mentalno jaci vjerojatno bi cijelu karijeru visio u top 6-7, ali dzabe vrhunska igra kada glava ne stima.
Disi vidija vrhunsku igru? Covik nema kapi krvi, udarci mu nemaju mrvu snage, bekend ima najgori od svih igraca u top 30. Ima taj servis i to mu je sve sta ima.
Nemoguce kako covjek muda nema.samo nesto misli,ubi se misleci...daj izadji vanka slomij sest reketa daj pokazi da si ziv!
Sto govori matador bas rijetko vidjen talent