wooddiebone Svi jutuberi koji snimaju videe o AMDu su AMD fanboji
ajde nemoj pričati gluposti
Fenix To s majicom je dio njegovog performansa. Kad je u fokusu Nvidia ima Nvidia majicu.
poslušaj što ti kaže Fenix. znači Tom je jedan od najrelevantijih tech youtubera jer lik nije biased zna što priča. Da se samo vratimo ako se poslusaju njegova mišljenja o leakovima od samog početka i sam je rekao što misli da je bullshit i što ne. Za ono što je bio on za sebe siguran je RTX 3090 jer je govorio dugo vremena da nvidija sprema grafu od 24 giga gddr6x rama. Ako slusaš njegov broken silicone podcast skužit ćeš da mu se ostali mogu sakrit po znanju o hardveru. i vidit ces da će leak o amdu bit točan. da će izbacit grafu koja će se smjestit između 3070 i 3080.
Isto tako malo je posrao nvidiju što se i ja slažem da nisu pokazali battlefield 5 performanse sa ray tracingom kad su dali ovima da naprave test iz Digital Foundrya. Što je čudno jer je raytracing nešto što se pokazalo sa turingom. To samo daje do znanja da se raytracing još uvjek naštelava i da nije na onakvoj razini na koja bi nvidija htjela da bude.
mogu gledati i linusa i jayz2cents i NexusJesusa ali relevantni su mi samo Moore's law is dead (Tom) za tech i derb8auerom za overlock.
I čisto da se zna 3070 se ne isplati kupovati pored 3080. Zašto. Gddr6x vs gddr6 je razlika dan i noć u performansama. i zato ako amd izbacu svoju grafu inbetween 3070 i 3080 imat će jebet proizvod. 3090 je enthusiast overkill, 3080 je otprilike 30-40% jača od 2080ti što znači da će definitivno vrtit sve u 4k60 fps and then some. Ako amd izbaci grafu koja potencijalno sa njihovim techom moze vrtit sve na 4k60 we got a winner.