Aha, moram ih onda svakako mijenjati ili mogu ostaviti stare ako su čitavi? Ma prvo ću probati kompresorom ispuhati pa ako i dalje bude problem, onda ću rastaviti.
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
Ako su citavi, mozes ostavit stare
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1084154
http://wccftech.com/nvidia-pascal-gpu-17-billion-transistors-32-gb-hbm2-vram-arrives-in-2016/
WHAT.
Ma tamo početkom 2017. kupiti povoljni 4K GSYNC 144HZ SUPER UBER DUPER monitor i Pascal i zaboli te qurac. Jadne konzole.
Tamo će tek sljedeća generacija imati 1080p60fps
Strasno. Kakav ce to biti monstrum od kartice.
Pa jbt sta je sad ovo? Ja imam 680 2GB i evo ovaj "next gen" vrtim na ultra..i sad dolazi monstrum koji ce imat 30Gb vise nego ovo moje sta jos uvijek samara ultra postavke...naravno da kupujem ovo..ta zvijer,moj i7 ,windows 10 i dx12...uhh..neznam sta bi reko.. izgleda da ce 4K postat nesto uobicajeno a do jucer mi izgledalo znanstvena fantastika..
A zamisli još da nemoraš ni kupovat 4K monitor, samo preko DSRa staviš primjerice 8k i oni skalira natrag na tvoj 1080 monitor. Kakva će to oštrina biti! Ovo je bolesno, ali stvarno je!
Ma tamo početkom 2017. kupiti povoljni 4K GSYNC 144HZ SUPER UBER DUPER monitor i Pascal i zaboli te qurac. Jadne konzole.Bit će dobro i 1080p sa G-syncom i DSR-om kako je Chono napisao.
FPS će u nebo ..., problem je što će se devovi vjerojatno još više zalijeniti i još manje optimizirati za PC.
A konzole će uvijek biti popularne, igraš se za manje para, ne namještaš 1000 postavki, a postoje i ekskluzive ...
Nemojmo u tom smjeru krenut, jer:
igraš se za manje para - skuplje igre
ne namještaš 1000 postavki - jedan klik
postoje i ekskluzive - postoje
Ovo je čisti tech topic, a ne butthurt ispušni ventil. Grafe dolaze sljedeće godine, a još zanimljivije je da nema te neoptimizacije koja će narušit izvedbu na ovom čudu sa 1080@60. Osim toga brzo nakon Pascala dolazi Volta.
4k ili čak 8k gaming je pred vratima i snažno kuca na njih.
Koliko bi jedna takva grafa trebala kostat?
Sent from Tapatalk.
Ma tamo početkom 2017. kupiti povoljni 4K GSYNC 144HZ SUPER UBER DUPER monitor i Pascal i zaboli te qurac. Jadne konzole.stari igramo igre,a ne graficke tak da konzole nece bit nikad jadne bez obzira kakve graficke vi imali
Pocetkom 2017 ces moc valjda kupit 4 ps4 za cijenu te jedne graficke
Ovo je tema o grafickim karticama, tako da molim da se ne prica o konzolama ovdje.Ma tamo početkom 2017. kupiti povoljni 4K GSYNC 144HZ SUPER UBER DUPER monitor i Pascal i zaboli te qurac. Jadne konzole.stari igramo igre,a ne graficke tak da konzole nece bit nikad jadne bez obzira kakve graficke vi imali
Sent from Tapatalk.
onda si obuzdaj kolegu :)Ovo je tema o grafickim karticama, tako da molim da se ne prica o konzolama ovdje.Ma tamo početkom 2017. kupiti povoljni 4K GSYNC 144HZ SUPER UBER DUPER monitor i Pascal i zaboli te qurac. Jadne konzole.stari igramo igre,a ne graficke tak da konzole nece bit nikad jadne bez obzira kakve graficke vi imali
Sent from Tapatalk.
"Kolega" govori čisto o tehnologiji u konzolama.
Ovo će satrat svu trenutnu tehnologiju, samo se čeka odgovor od AMD-a. A i mislim da je ovaj model "flagship" kao kad je bio 980, očekujem da će 1070 ili štaveć biti malo slabiji.
Za sad nema razloga da ga se "obuzdava". U cistom tehnickom smislu je u pravu i nema potrebe se dalje nastavljati na njegov post.
Sent from Tapatalk.
A ja nisam ? I cijena konzole ulazi u taj tehnicki dio. Uopce usporedba graficke koja ce bit najmanje duplo skuplja od konzola mi nema previse veze s bilo cim ,a pogotovo ne sa ovom temom.
Uglavnom nekuzim cemu spominjanje konzola kod najave nove Nvidia graficke.
Nemojmo u tom smjeru krenut, jer:A tko je butthurt ?
igraš se za manje para - skuplje igre
ne namještaš 1000 postavki - jedan klik
postoje i ekskluzive - postoje
Ovo je čisti tech topic, a ne butthurt ispušni ventil. Grafe dolaze sljedeće godine, a još zanimljivije je da nema te neoptimizacije koja će narušit izvedbu na ovom čudu sa 1080@60. Osim toga brzo nakon Pascala dolazi Volta.
4k ili čak 8k gaming je pred vratima i snažno kuca na njih.
Ja osobno ne pripadam nikakvim 'taborima' za razliku od tebe i kolege koji je krenuo s provokacijom.
Činjnica je da koliko god bio jak PC hardware da će ljudi i dalje u velikom broju kupovati konzole, ako ništa drugo onda radi cijene hardwarea, jednostavnosti korištenja te ekskluziva.
Fenix - ovo će najvjerojatnije biti top model sa 32GB, a dva flagshipa dolaze sa 8 i 16GB vrama. Očekujem cijene kao 970 i 980 i totalni upside down gaming industrije. Ovo će sa WinX, DX12 biti nešto veliko. Čak i onaj najslabiji dio (PCI utor) mijenjaju i povećavaju propusnost.
revo - cijena ne ulazi u taj dio. Ovo će biti gaming oprema, a ne pro kao što je TitanX. Zamisli ovako nešto u PS5! Mislim da je vrijeme da Sony potpiše za green team.
Lik - pa na svaku novost o PC hardware-u kreću komentari o versusima i nekakvim isplativostima. Meni je iskreno dosta toga sa jednog drugog mjesta. Pridržavajte se teme topica!
I dalje bi molio bez suvišnih komentara i usporedbi. Ako nekome smeta ova najava neka ne čita ili se suzdrži versus postova. Hvala!
Ajde da se vratimo ontopic
Ima li kakvih informacija o mogućoj cijeni ?