Genesis chono7 a neki vele da ce novi amd procesori imat problema sa 30xx serijom, a moj poc je sad vec stariji...
chono7 Genesis a zbog single core performansi vjerojatno, ali Intel tu nema problema. Nikad ih nije ni imao. Ako budes prodavao javi mi se. Meni je to dovoljno
Zero Đeni, ok je, preuzet ću računalo makar znaš da ja više volim nove stvari nego kad mi drugi daju ono što više ne planiraju koristiti. Javi se kad budeš dolazio u lega grad.
prayer Genesis a sto tebi treba...imas PC.... Ali onda ću imati PC 2 😃 No šalu na stranu, svaka čast ako misliš frendu pokloniti PC. Mora da je dobar frend 🙂
Zero Kao što reče onii san. Sljedeća generacija Nvidije će biti samo rafinirana verzija ove, uz tek nešto manji proizvodni proces. Mislim da je realno za očekivati max 10-15% bolje perfornanse. Vjerojatno će ići više u smjeru smanjenja potrošnje i daljnjeg poboljšanja RT dijela.
Brijac Opet kažem da se ne razumijem pa će možda pitanje zvučati kao da sam retard, ali.. što je potrebno za 1440p igranje, monitor na kojem ide ta reza? Naravno dobra grafa da može gurat fps na toj rezi, ali monitor mora podržavat tu rezu ili?
herc Brijac Tako je! Monitor koji podržava tu rezoluciju i RTX 3070 za bolji san! Koliko sam shvatio iz NVIDIA prezentacije, RTX 3070 bi sve što je na 1440 trebala gurati na 60 fps bez problema. A i cijena joj je pristupačna ako uzmemo u obzir da nudi bolje rezultate nego 2080ti.
chono7 Brijac ili mozes preko DSR raditi vece rezolucije na FHD monitoru. P. S. uzimam 3070 prije izlaska Cyberpunka. Za moje potrebe dovoljno s obzirom koliko igram u zadnje vrijeme (traje vec dugo taj period). Bitno mi je ovakav naslov iskusiti u punom sjaju
Brijac herc maverick chono7 Kako prepoznat takav monitor? Treba ići u specke pa gledati podržane reze? Je li to samo 27 incha pa na dalje ili ima i 24 koji to podržava? Ima li smisla uopće razmišljati o tome uz RX 5600 RT ili da se držim 1080p, 60 fps-a mi nije bitno, glavno da nije ispod 30.
prayer chono7 možda čak i bude overkill ako uzmeš u obzir da je u pitanju i DLSS 2.0? Čak si još resursa oslobodiš ako imaš adaptive sync monitor.