fensisuperstar ma neznam, nemam kontekst jer ne citam nebuloze ovih SSovaca
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
fensisuperstar Srećom mi smo TV montirali na zid, doduše, TV od dede je skoro stradao od guranja
Deadwalker na zid. 8 tipli 12ica. Ovo ostalo sve upitno. Kad smo vješali ovaj od 75" žena i ja, presjeklo me kad je na sekund malo popustila, rekoh ode sve u PM. I objesimo ga , zaboravio drugi HDMI skopčat, legenda. Srećom , ona može zavući ruku iza
- Uređivano
Ili 4k Laser projektori ali oni su jos uvijek preskupi, tipa ovog…
Ne kužim po ćemu je ovaj AI HDR drukčiji od auto HDR što ima windows?
- Uređivano
stitrek pa ima iste rezultate kao 3060ti..
- Uređivano
Da, tih 16gb Vram ce s vremenom imati prednost u novijim 3A igrama ala TLOU 1, slican tok kao RX 580 4gb vs 8gb verzija, isto važi i za skupu 4060Ti u verziji od 16gb. Inace 3060Ti je odlicna 1080p kartica koja ce gurati još nekoliko godina bez problema.
- Uređivano
stitrek niti jedna igra za sad koju igram nije udarila 8 giga vrama niti na 1440p.
:-/ ne znam. Alan Wake je vjv izuzetak. Sve ostalo radi ispod 8 giga.
fensisuperstar naravno da radi ispod. U praksi. Kad citas po netu, onda ide preko
TLOU 1 ce vjerovatno doci do limita i još poneka nova zahtjevna igra, uglavnom dok je 60fps+ dobro je
ah u ff14 na 4k 3060ti vuče 60 fpsa a ova tvoja sa 16 giga 40. raw power fail.
- Uređivano
Da, RX 7600 XT nije toliko snažna, za iste novce trenutno je RX 6700 XT puno bolja opcija, 7600 XT ce brzo pasti na 300$.
stitrek stari 7600 xt u većini testova sa 16 giga uopće nije jača toliko mozda 1-2%
jednostavno nema smisla taj ram, sa time koliko je skuplja. Kartica je fail.
- Uređivano
Tih 16gb na kastriranim karticama dolazi do izražaja samo u ponekim prezahtjevnim igrama slicno kao i slucaj sa 4060Ti, svakako je 16gb too much za te chipove, kad cijene za obje padnu onda ce imat nekog smisla ovako ništa special.
- Uređivano