chono to će pričekati još jedno vrijeme jer mi je sin u fazi bacanja stvari - tv od 100 inča je mnogo lakše pogoditi s nečim nego ovaj od 55 kojeg imam
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
Deadwalker doce u fazu kao moj. Jednostavno ga gurne. :-D
fensisuperstar ma neznam, nemam kontekst jer ne citam nebuloze ovih SSovaca
fensisuperstar Srećom mi smo TV montirali na zid, doduše, TV od dede je skoro stradao od guranja
Deadwalker na zid. 8 tipli 12ica. Ovo ostalo sve upitno. Kad smo vješali ovaj od 75" žena i ja, presjeklo me kad je na sekund malo popustila, rekoh ode sve u PM. I objesimo ga , zaboravio drugi HDMI skopčat, legenda. Srećom , ona može zavući ruku iza
- Uređivano
Ili 4k Laser projektori ali oni su jos uvijek preskupi, tipa ovog…
Ne kužim po ćemu je ovaj AI HDR drukčiji od auto HDR što ima windows?
- Uređivano
stitrek pa ima iste rezultate kao 3060ti..
- Uređivano
Da, tih 16gb Vram ce s vremenom imati prednost u novijim 3A igrama ala TLOU 1, slican tok kao RX 580 4gb vs 8gb verzija, isto važi i za skupu 4060Ti u verziji od 16gb. Inace 3060Ti je odlicna 1080p kartica koja ce gurati još nekoliko godina bez problema.
- Uređivano
stitrek niti jedna igra za sad koju igram nije udarila 8 giga vrama niti na 1440p.
:-/ ne znam. Alan Wake je vjv izuzetak. Sve ostalo radi ispod 8 giga.
fensisuperstar naravno da radi ispod. U praksi. Kad citas po netu, onda ide preko
TLOU 1 ce vjerovatno doci do limita i još poneka nova zahtjevna igra, uglavnom dok je 60fps+ dobro je
ah u ff14 na 4k 3060ti vuče 60 fpsa a ova tvoja sa 16 giga 40. raw power fail.
- Uređivano
Da, RX 7600 XT nije toliko snažna, za iste novce trenutno je RX 6700 XT puno bolja opcija, 7600 XT ce brzo pasti na 300$.
stitrek stari 7600 xt u većini testova sa 16 giga uopće nije jača toliko mozda 1-2%
jednostavno nema smisla taj ram, sa time koliko je skuplja. Kartica je fail.