chono to će pričekati još jedno vrijeme jer mi je sin u fazi bacanja stvari - tv od 100 inča je mnogo lakše pogoditi s nečim nego ovaj od 55 kojeg imam 😃

Deadwalker na zid. 8 tipli 12ica. Ovo ostalo sve upitno. Kad smo vješali ovaj od 75" žena i ja, presjeklo me kad je na sekund malo popustila, rekoh ode sve u PM. I objesimo ga , zaboravio drugi HDMI skopčat, legenda. Srećom , ona može zavući ruku iza 😅

Na zid i mir, stane mi 100"…makar 4K gaming projektori se probijaju sve više, pa si radije u drugoj sobi spojim konzolu na takav projektor i haklam na 120"

Novi Adrenalin 24.1.1 driver sada ima AMD Fluid Motion Frames (AFMF) za RX 6000, RX 7000 u desktop i mobilnim verzijama te za 700M Rdna 3 integriranu APU grafiku.

Izašla je RX 7600 XT 16gb (329$), solidni rezultati naspram RX 7600 8gb u igri koja zahtjeva veliki kapacitet Vrama.

Ne kužim po ćemu je ovaj AI HDR drukčiji od auto HDR što ima windows?

fensisuperstar

Da, tih 16gb Vram ce s vremenom imati prednost u novijim 3A igrama ala TLOU 1, slican tok kao RX 580 4gb vs 8gb verzija, isto važi i za skupu 4060Ti u verziji od 16gb. Inace 3060Ti je odlicna 1080p kartica koja ce gurati još nekoliko godina bez problema.

stitrek niti jedna igra za sad koju igram nije udarila 8 giga vrama niti na 1440p.
        :-/ ne znam. Alan Wake je vjv izuzetak. Sve ostalo radi ispod 8 giga.

fensisuperstar

TLOU 1 ce vjerovatno doci do limita i još poneka nova zahtjevna igra, uglavnom dok je 60fps+ dobro je😁

Ha-Ha-Haah u ff14 na 4k 3060ti vuče 60 fpsa a ova tvoja sa 16 giga 40. raw power fail.

stitrek stari 7600 xt u većini testova sa 16 giga uopće nije jača toliko mozda 1-2%

jednostavno nema smisla taj ram, sa time koliko je skuplja. Kartica je fail.