fensisuperstar
Pa najjača je još uvijek kod nas.
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
wooddiebone prika. najjača je RTX TItan nemoj me vuc za jezik
Doro ajd.
- Uređivano
ma kaj je to?
Nije mi jasno zašto nabiju cijenu toliko grafičkim karticama. Evo gledam 3900XT i i9 10850k na amazon.de sa shippingom i porezom ispadne skoro isto kao kod nas. Zotac Trinity je €766 s hrvatskim VATom i shippingom na Amazonu, a kod nas bog pravio proizvod - €1000 minimum.
Ja sam radio u Instaru pa mi opet nije jasno.
Mislim da su dobavljači najveći krivci tu.
Eto, dosao je kraj, danas pakiram grafu i sutra ide kod novog vlasnika. Popodne stavim sliku, pa mozete svi press F to pay respect
Tugica. Fali neki sad emoticon. Kad stiže nova igračka?
- Uređivano
Btw. kad smo kod Nvidijine ponude, izgleda da neće trebati dugo do kartica s više GB - https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-20-gb-rtx-3070-16-gb-rtx-3060-8-gb-graphics-cards-confirmed/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Wccftechcom+%28WCCFtech.com%29
To mi se čini i kao bolja investicija za budućnost. Koliko brzo će to stići na tržište ovisit će i o ponudi AMD-a. Izgleda da je broj gigabajta ipak značajna prodajna stavka, ako zbog ničeg drugog, onda zbog marketinga.
kad vidim sta izvode ove konzole ipak se premisljam novi pc slagati. realno 700€ nije puno za 3080, a sto da ne cekati i 3060 i dotad mrljati sa starom grafuljom. tako i tako ima 1440 p ekran tako da nisam siguran dali mi treba 3080.
@maverick ne kupuj ništa. čekaj da prođe nova godina. slušaj brata svoga debeloga
- Uređivano
Zero pa i 3070 moze da. jedino sto mislim da mi je 3080 overkill, a ne kupuje mi se novi 4k monitor kad ni ovaj nemam ni punih godinu dana
fensisuperstar da znas da te budem poslusao. sve sto mi se ove godine igra biti ce i na ps4, a iduce cu biti pametniji, valjda.
maverick Pa da, ako si vidio onaj Nvidijin slajd, 3070 i predstavljaju kao karticu za 1440p. Naravno da je više bolje, pogotovo kad imaš high refresh monitor, ali kontam da 3080 ipak ne bi iskoristio u potpunosti na toj rezi čak i uz 144 Hz (opet, ovisi od igre do igre i procesoru koji imaš). Uskoro će i 3070 van pa će se vidjeti konkretnije.