Mozda je nVidia, mozđa su srbi, možda futura...
GRAFE NAM SABOTIRAAAAAA

Znači grafička koja košta 700-800 eura max u EU i šire, u nas košta preko 1000 eura.

Da ga jebeš, ne možeš to opravdati porezom. Nema šanse.

Treba čekati cijene iz Mađe i okolice.

@chono7 imaš kakav info oko 3060 i cijene? 350-400?

Pecaju odlikaše. Smirit će se to za par mjeseci.

Za tu cijenu odem u Njemačku kupim grafičku i pištolj i provozam im direktora u gepeku. xaxa

chono7
    Tak je bilo kad su superice dolazile pa su srušili cijenu onak par dan prije izlaska.

Čekaj samo akciju za BF, bit će ta 2080Ti za 6999,99. Treba samo biti strpljiv, heh.

ja se kladim, režem kurac na komade da sad zovem i da se pravim glup i da kazem da prvi put kupujem sinu PiSi i da oće najjače da iman para kolko oćeš da bi mi pokušali podvalit taj 2080ti i rekli da je to najjača grafička na svijetu jebo sliku svoju.
    znaći režem ga

Ovak se osjećaju 2080ti kad ih benchmarkaš pored 3080

Giphy - angry game of thrones GIF

Pazi oaj stimpank
      Grafička ima Ray Tracing do 2018.

Nije mi jasno zašto nabiju cijenu toliko grafičkim karticama. Evo gledam 3900XT i i9 10850k na amazon.de sa shippingom i porezom ispadne skoro isto kao kod nas. Zotac Trinity je €766 s hrvatskim VATom i shippingom na Amazonu, a kod nas bog pravio proizvod - €1000 minimum.

Ja sam radio u Instaru pa mi opet nije jasno.

Mislim da su dobavljači najveći krivci tu.

Nexus ma katastrofa, ovo je oko 1200 eura. Bas sramota.
      3060 bi trebala biti oko 400 kako si napisao, samo to ce doci kasnije, kada se proda 70 i kada se nove konzole ufuraju na trzistu