fensisuperstar Do prvog benchmarka to su sve špekulacije

Upravo ovo, treba pričekati recenzije s testovima.

I dalje ne uzimam, ceka se Stalker 2 i Hellblade 2, pa cu vidjet. Veseli me potrosnja struje, ne moram mijenjat napajanje

chono

Ja osobno trebam vidjeti kako se performanse odnose na moju 3070Ti jer je razlika naspram 4070 10 FPS-a što se nikamo ne isplati pogotovo sada kad postoji software FG. No brijem da si budem uzeo 4070 Super čisto radi viška rama jer sam nedavno prešao na 2K rezoluciju.

prayer ma nanke to, jer 1440p i dalje rokas sa manje vrama

i dalje nije isplativo da se rijesim 3080ti

Sjećam se prije 10god ruganja PCMR konzolama zbog 1080p gaminga na 4Tflops karticama. Sad gledam i ne vjerujem da se priča o 1440p gamingu na 30Tflops karticama sa svim stvarima na raspolaganju. FG,DLSS, Reflex.

WTF. Kako i otkud taj mit

somethingwrong

AAA igre su postale vece i kompleksnije te cesto neoptimiziranije, i konzole se susrecu s tim problemom te cesto rade upscale sa jako niskih rezolucija, o 30 fps u nekim igrama na danasnjim konzolama ne treba niti spominjati. Bolje je imati 60fps u svim naslovima nego RT i bling-bling efekte na 30fps.

Čitam 4070 Super da će biti 3090 jačine. Ako je tako uzimam i prodajem ovu svoju frendu!

RaYtRaCiNG nIjE doBAr

Sve igre prvo dolaze sa Nvidia techom i to sljaka day one. Jedan od razloga zasto se uzima zelenko

@chono

Koliko po tebi još godina mora proći da RT postane standard do te mjere da se više ne mora ni naglašavati da igre imaju RT?

herc mogu vec sada, ali im je predobar marketing, ne samo u odnosu na amd, vec i izmedu serija vlastitih kartica. U interesu im je ovako reklamirat i unaprijedivat na kapaljku za vecu zaradu

Deadwalker

Moj cijelii post se odnosio na konzole te kako neoptimizirane i zahtjevne AAA igre imaju ponekad probleme na istima.

Neoptimizirane igre na konzolama… Mislio je na RT na istima…

Giphy - Uh Huh Ok GIF by The Tenderloins

stitrek znam, no kako si napisao to u pc master race topicu, vratio sam balans u svemir nakon 30 fps-a koji su ovdje zabranjeni pojam.