fensisuperstar Do prvog benchmarka to su sve špekulacije
Upravo ovo, treba pričekati recenzije s testovima.
fensisuperstar Do prvog benchmarka to su sve špekulacije
Upravo ovo, treba pričekati recenzije s testovima.
Baš odigrao 4K, igra na žalost nema upscaling ali nakon prvog dana gdje je valjda radila shader optimizaciju uz štucanja, nastavila super glatko uz jako dobru grafiku.
inače
I dalje ne uzimam, ceka se Stalker 2 i Hellblade 2, pa cu vidjet. Veseli me potrosnja struje, ne moram mijenjat napajanje
i dalje nije isplativo da se rijesim 3080ti
Sjećam se prije 10god ruganja PCMR konzolama zbog 1080p gaminga na 4Tflops karticama. Sad gledam i ne vjerujem da se priča o 1440p gamingu na 30Tflops karticama sa svim stvarima na raspolaganju. FG,DLSS, Reflex.
WTF. Kako i otkud taj mit
AAA igre su postale vece i kompleksnije te cesto neoptimiziranije, i konzole se susrecu s tim problemom te cesto rade upscale sa jako niskih rezolucija, o 30 fps u nekim igrama na danasnjim konzolama ne treba niti spominjati. Bolje je imati 60fps u svim naslovima nego RT i bling-bling efekte na 30fps.
Čitam 4070 Super da će biti 3090 jačine. Ako je tako uzimam i prodajem ovu svoju frendu!
RaYtRaCiNG nIjE doBAr
Sve igre prvo dolaze sa Nvidia techom i to sljaka day one. Jedan od razloga zasto se uzima zelenko
stitrek Bolje je imati 60fps u svim naslovima nego RT i bling-bling efekte na 30fps.
Ja imam RT i 60+ fps u svim naslovima
Moj cijelii post se odnosio na konzole te kako neoptimizirane i zahtjevne AAA igre imaju ponekad probleme na istima.
stitrek znam, no kako si napisao to u pc master race topicu, vratio sam balans u svemir nakon 30 fps-a koji su ovdje zabranjeni pojam.