Uključio konačno Resizable BAR rtx 3060 ti i B460 mbo, nadogradio bios na grafi i matičnoj. Ne znam da li je placebo ali kao da radi bolje
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
Ili gore, ovisno o igri
- Uređivano
Za sad bi rekao bolje, svakako ostavljam. Bolji min fps kad se tjera RT.
- Uređivano
Sterlok resizable bar ti je pun pogodak samo za intel grafe bez kojeg valjda imas negativni fps ali za sve ostalo ti je lutrija. Jebiga ako je softver dobro optimiziran da radi sa njime onda mozes osjetit 5-15% bez beda
Nemaš kaj izgubiti ako ga uključiš, nvidia kroz nove verzije drivera isti ne pali u igrama ako nema koristi.Kaj se amd grafa tiče treba ga svakako upaliti a intel grafe su poluproizvod koji nije ni trebao na tržište.
Meni radi bez problema i zaboravio da sam ga upalio
Iako je navedeno da radi na compatible naslovima, covjek bi zakljucio da radi probleme na ostalim igrama, ali ne, nije tako. BAR ce delat na igrama koje podrzavaju, a na ostalim nece i to je to.
ne znam kad su dodali da se automatski pali u naslovima koji ga podrzavaju ili ne ali znam da je warzone patio jebeno kad bi ga palio jer se nije automatski gasio u njemu, morao si ga manualno gasit.
Sterlok nisam ni znao da to postoji dok nisam vidio tvoj post lol.
Išao pogledati u postavke, čini se da to imam već uključeno:
Na novijim serijama grafa i matičnih ploča brijem da se to po difoltu uključi ili se bude uskoro. Ja sa strijom matičnom sam morao flešati beta bios koji to podržava i flešati bios na grafi da bi mogao uključiti, ali nije ni to nikakav problem.
I naravno noviji driveri, te stari CSM off
RTX Video Super Resolution Now Available!
Available today with the new Game Ready Driver, RTX Video Super Resolution uses AI and RTX Tensor Cores to improve the quality of video watched in a Chrome or Edge browser by removing blocky compression artifacts and upscaling video resolution. This improves video sharpness and clarity, and lets people watch online content – whether from Twitch, YouTube, Netflix or Hulu – in its native resolution on high-resolution displays up to 4K.
fensisuperstar ne vidim razliku….
Ni ja, uključio, stavio na 4 što max i sve isto.
Burazu gledam novu grafu, kakva je RX 6600 u odnosu na 3060? Preko 100€ je razlika u cijeni, a gledam neke usporedbe i rekao bi da su tu negdje?
Nisu tu negdje, jedno je Nvidia, a drugo je samo AMD
€100 je za pušače marketinga.
fensisuperstar da, na 4. Doleti do mene popodne, pa mi probaj objasniti di da gledam, jer ne vidim