prayer Što se 4K tiče na monitorima standardne veličine pa čak i UW (iako još nisam to vidio) takva rezolucija nema smisla i čisto je bacanje resursa. UW ili 27” u 1440p je sweet spot za današnji gaming pogotovo ako se uzme u obzir da gledaš monitor sa metar udaljenosti ili koliko već. Što se mene tiče 4K gaming je za televizije i to je skroz ok

SLažem se 1440p na 32" monitoru mi je skroz taman, ali gejmam na 65" najviše…na 65" 4K ima smisla.

Sterlok SLažem se 1440p na 32" monitoru mi je skroz taman, ali gejmam na 65" najviše…na 65" 4K ima smisla.

Plejka na 75" tv, komp na 34" UWQHD , i nakon ultra wide , 16:9 izgleda smiješno, a bio sam veliki skeptik

somethingwrong Plejka na 75" tv, komp na 34" UWQHD , i nakon ultra wide , 16:9 izgleda smiješno, a bio sam veliki skeptik

Koristio sam tri godine 21:9 UW, super stvar ali zasitio sam se. Ipak mi je bolje imati i sliku po visini.

Sterlok meni UW paše radi editiranja videa i muzike, inače trebam 2 ekrana i nije isti feeling sa 2 ekrana

Mi normalni bismo trebali imati topic samo za Nvidiu na ovom forumu.

Izgleda da RX 7600 XT dolazi sa 16gb Vram, smjer slican kao i 4060Ti verzija sa 16gb, ostaje samo pitanje dali ostaju na 128-bit ili idu sa Navi 33 na Navi 32 sa 256-bit.

5 dana kasnije

January 8, 2024

15-20% u grubo boljih performansi za istu cijenu sa super serijom.

Sterlok Mislim da će 4070Ti Super ići prilično dobro sa prodajom sa 16gb vrama gdje je bila najveća zamjerka.

Arcer

Da, zato 4070Ti Super uz povecanje Vrama i sabirnice ima najveci performance skok naspram ostale dvije Super kartice.