Sterlok FSR 3/FG će postati standard isto kao što je to postao freesync.

Baka Lisa daje najviše iz svoje pekare, svi su siti i zadovoljni😁

Jacketman je odbjegli isfrustrirani rođak bake Lise koji se pretvorio u Grincha, ali popravit ce se on kad shvati da treba darivati druge😁

Sterlok Ovo produljuje životni vijek konzola bez pol frke. Moja RX 6800 uz FSR gura 4K igre bez problema, a uz FG imam lufta za dalje.

FSR 3/FG će postati standard isto kao što je to postao freesync.

Što se 4K tiče na monitorima standardne veličine pa čak i UW (iako još nisam to vidio) takva rezolucija nema smisla i čisto je bacanje resursa. UW ili 27” u 1440p je sweet spot za današnji gaming pogotovo ako se uzme u obzir da gledaš monitor sa metar udaljenosti ili koliko već. Što se mene tiče 4K gaming je za televizije i to je skroz ok.

prayer

Za monitor 32" 4K je ok, sve ispod 32" je dovoljno sa 1440p. Prednost 32" monitora opcenito je sto dopusta nasloniti se u stolicu i igrati sa kontrolerom a da se slika ne umanji puno s obzirom na udaljenost, ogromni 4k TV je najbolje stavit ispred kreveta i lijepo se zavaliti, ispruziti i igrati, pogotovo je dobro za SP naslove gdje se cesto igra sa kontrolerom.

prayer Što se 4K tiče na monitorima standardne veličine pa čak i UW (iako još nisam to vidio) takva rezolucija nema smisla i čisto je bacanje resursa. UW ili 27” u 1440p je sweet spot za današnji gaming pogotovo ako se uzme u obzir da gledaš monitor sa metar udaljenosti ili koliko već. Što se mene tiče 4K gaming je za televizije i to je skroz ok

SLažem se 1440p na 32" monitoru mi je skroz taman, ali gejmam na 65" najviše…na 65" 4K ima smisla.

Sterlok SLažem se 1440p na 32" monitoru mi je skroz taman, ali gejmam na 65" najviše…na 65" 4K ima smisla.

Plejka na 75" tv, komp na 34" UWQHD , i nakon ultra wide , 16:9 izgleda smiješno, a bio sam veliki skeptik

somethingwrong Plejka na 75" tv, komp na 34" UWQHD , i nakon ultra wide , 16:9 izgleda smiješno, a bio sam veliki skeptik

Koristio sam tri godine 21:9 UW, super stvar ali zasitio sam se. Ipak mi je bolje imati i sliku po visini.

Sterlok meni UW paše radi editiranja videa i muzike, inače trebam 2 ekrana i nije isti feeling sa 2 ekrana

Mi normalni bismo trebali imati topic samo za Nvidiu na ovom forumu.

Izgleda da RX 7600 XT dolazi sa 16gb Vram, smjer slican kao i 4060Ti verzija sa 16gb, ostaje samo pitanje dali ostaju na 128-bit ili idu sa Navi 33 na Navi 32 sa 256-bit.

5 dana kasnije

January 8, 2024

15-20% u grubo boljih performansi za istu cijenu sa super serijom.