NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
Sterlok Ovo produljuje životni vijek konzola bez pol frke. Moja RX 6800 uz FSR gura 4K igre bez problema, a uz FG imam lufta za dalje.
FSR 3/FG će postati standard isto kao što je to postao freesync.
Što se 4K tiče na monitorima standardne veličine pa čak i UW (iako još nisam to vidio) takva rezolucija nema smisla i čisto je bacanje resursa. UW ili 27” u 1440p je sweet spot za današnji gaming pogotovo ako se uzme u obzir da gledaš monitor sa metar udaljenosti ili koliko već. Što se mene tiče 4K gaming je za televizije i to je skroz ok.
Za monitor 32" 4K je ok, sve ispod 32" je dovoljno sa 1440p. Prednost 32" monitora opcenito je sto dopusta nasloniti se u stolicu i igrati sa kontrolerom a da se slika ne umanji puno s obzirom na udaljenost, ogromni 4k TV je najbolje stavit ispred kreveta i lijepo se zavaliti, ispruziti i igrati, pogotovo je dobro za SP naslove gdje se cesto igra sa kontrolerom.
prayer Što se 4K tiče na monitorima standardne veličine pa čak i UW (iako još nisam to vidio) takva rezolucija nema smisla i čisto je bacanje resursa. UW ili 27” u 1440p je sweet spot za današnji gaming pogotovo ako se uzme u obzir da gledaš monitor sa metar udaljenosti ili koliko već. Što se mene tiče 4K gaming je za televizije i to je skroz ok
SLažem se 1440p na 32" monitoru mi je skroz taman, ali gejmam na 65" najviše…na 65" 4K ima smisla.
- Uređivano
- Uređivano
somethingwrong Jedini pravi odgovor
brate lik je winnao sve, PCMR, PSMR i PUSSYMR
Sterlok SLažem se 1440p na 32" monitoru mi je skroz taman, ali gejmam na 65" najviše…na 65" 4K ima smisla.
Plejka na 75" tv, komp na 34" UWQHD , i nakon ultra wide , 16:9 izgleda smiješno, a bio sam veliki skeptik
fensisuperstar PUSSYMR
50/50 rekao bih
fensisuperstar brate lik je winnao sve, PCMR, PSMR i PUSSYMR
Vidiš da je sretan
- Uređivano
somethingwrong Plejka na 75" tv, komp na 34" UWQHD , i nakon ultra wide , 16:9 izgleda smiješno, a bio sam veliki skeptik
Koristio sam tri godine 21:9 UW, super stvar ali zasitio sam se. Ipak mi je bolje imati i sliku po visini.
Sterlok meni UW paše radi editiranja videa i muzike, inače trebam 2 ekrana i nije isti feeling sa 2 ekrana
fensisuperstar a pussy/dick ratio?
Mi normalni bismo trebali imati topic samo za Nvidiu na ovom forumu.
- Uređivano
January 8, 2024
- Uređivano