chono možda ne vidim ali nisam podmazao za kožnatog 😆

Giphy - Star Wars Fan GIF by BuzzFeed

Znam, preskrt si za kupit naocale. Ne trebaju ti, jeftinije je biti corav, nece tebi nitko govoriti da financiras i te korporacije 🤭

I ti bi podmazao da mozes kupiti superiorniji proizvod. Ali ne mozes

Ah, kako je lipo prckati. Dosta za danas

Giphy - Wicked Tuna Fishing GIF by National Geographic Channel

RX 7600 XT dolazi ubrzo, dali ce ostati na Navi33 chipu kao i obicna RX 7600 i dobiti vecu frekvenciju i povecanje Vrama ili ce biti prelaz na Navi32 chip (RX 7800 XT i 7700 XT) sa smanjenim brojem jezgri…

Ajde ne da je dosta za danas nego do daljneg. Malo manje prepucavanja da ne bi bilo malo vise banova.

stitrek

Pogledao sam sada i zbilja čudo kako to dobro radi! Steam Decku daje novi vjetar u leđa a sve je go u vrlo ranom razvoju! Što je još najbolje ovo će drastično podići sve emulatore koji podržavaju FSR. Baš jebeno čudo!

prayer yes, otvara cijeli niz novih mogucnosti i potencijalnih utjecaja na trenutni poredak stvari. I nema veze sto je mod, dostupan je i radi

prayer Pogledao sam sada i zbilja čudo kako to dobro radi! Steam Decku daje novi vjetar u leđa a sve je go u vrlo ranom razvoju! Što je još najbolje ovo će drastično podići sve emulatore koji podržavaju FSR. Baš jebeno čudo!

Ovo produljuje životni vijek konzola bez pol frke. Moja RX 6800 uz FSR gura 4K igre bez problema, a uz FG imam lufta za dalje.

FSR 3/FG će postati standard isto kao što je to postao freesync.

Sterlok FSR 3/FG će postati standard isto kao što je to postao freesync.

Baka Lisa daje najviše iz svoje pekare, svi su siti i zadovoljni😁

Jacketman je odbjegli isfrustrirani rođak bake Lise koji se pretvorio u Grincha, ali popravit ce se on kad shvati da treba darivati druge😁

Sterlok Ovo produljuje životni vijek konzola bez pol frke. Moja RX 6800 uz FSR gura 4K igre bez problema, a uz FG imam lufta za dalje.

FSR 3/FG će postati standard isto kao što je to postao freesync.

Što se 4K tiče na monitorima standardne veličine pa čak i UW (iako još nisam to vidio) takva rezolucija nema smisla i čisto je bacanje resursa. UW ili 27” u 1440p je sweet spot za današnji gaming pogotovo ako se uzme u obzir da gledaš monitor sa metar udaljenosti ili koliko već. Što se mene tiče 4K gaming je za televizije i to je skroz ok.

prayer

Za monitor 32" 4K je ok, sve ispod 32" je dovoljno sa 1440p. Prednost 32" monitora opcenito je sto dopusta nasloniti se u stolicu i igrati sa kontrolerom a da se slika ne umanji puno s obzirom na udaljenost, ogromni 4k TV je najbolje stavit ispred kreveta i lijepo se zavaliti, ispruziti i igrati, pogotovo je dobro za SP naslove gdje se cesto igra sa kontrolerom.

prayer Što se 4K tiče na monitorima standardne veličine pa čak i UW (iako još nisam to vidio) takva rezolucija nema smisla i čisto je bacanje resursa. UW ili 27” u 1440p je sweet spot za današnji gaming pogotovo ako se uzme u obzir da gledaš monitor sa metar udaljenosti ili koliko već. Što se mene tiče 4K gaming je za televizije i to je skroz ok

SLažem se 1440p na 32" monitoru mi je skroz taman, ali gejmam na 65" najviše…na 65" 4K ima smisla.

Sterlok SLažem se 1440p na 32" monitoru mi je skroz taman, ali gejmam na 65" najviše…na 65" 4K ima smisla.

Plejka na 75" tv, komp na 34" UWQHD , i nakon ultra wide , 16:9 izgleda smiješno, a bio sam veliki skeptik

somethingwrong Plejka na 75" tv, komp na 34" UWQHD , i nakon ultra wide , 16:9 izgleda smiješno, a bio sam veliki skeptik

Koristio sam tri godine 21:9 UW, super stvar ali zasitio sam se. Ipak mi je bolje imati i sliku po visini.