chono7 Hajp me jede. 😃 Dobro veliš, treba pričekati. Mislim da je više do uzbuđenja jer stvarno dugo nisam bio ovako nahajpan oko nečega vezanog uz PC. Stvarno se čini da dolazi ogroman skok, pravi generacijski.

Kako izgleda pravo testiranje Ampere grafe, a ne seruckanje po youtubeu 😂

@Fico izgleda da je hype opravdan! Isto tako nove glasine govore kako ce 3060 biti poput 2080!

moj san je napravit jakuzi u staklenom bazenu koji je ispod stakla popločan sa hrpom rtx 3080 a ostalo je ispunjeno nekakvim silikonom.
    i kad se pale turbine za zrak kreće ryu theme od street fajtera i rgb osvjetljenje.

@chono7 let's make this right. 😃

fensisuperstar

Pa sad kad imamo situaciju da je mid-range grafika sposobna gurati apsolutno sve sa gaming strane, a sa strane produktivnosti možeš imati i 15 kartica da rade ono što želiš svaka posebno ili sve isti zadatak, koja je svrha PCIa?

Pa očito ne možeš koristit dvije grafičke u jednoj igri na takav način bez nvlink SLia jer ga inače 3090 ne bi imao. to je vjerojatno za ove perverznjake koji žele dostići još veće rezolucije i onda se kurčit

fensisuperstar

Pa zato kažem da nema potrebe za time.

PCI je već dugo opcija isključivo za ekipu koja želi pokazat prijateljima da im u kompu stoje dvije grafičke kartice, a ne jedna.