Kartica je zvijer i fenomenalno izgleda, uživaj  :

Jos samo malo prah na radijatoru da ispusemo.  :)
By the way, ovu gtx 680 cu ocistit, promjenit termalne padove i ide u prodaju. Ako je netko zainteresiran, neka se javi.

Stryxica je predivna,jesi se vec igrao sa overclockom?Maxvell na stocku je kao i Lamborgini sa prikolicom pjeska

Od kud ti kod nas u kaljuži?

Sta da ti uopce odgovorim na ovo...80% postova je tko ima kakvu kitu i jeli netko jeb.o i koga....
Vec sam napisao da se ulogiram kad mi ima smisla nesto napisat,a ova ljepotica od tvog buraza je dovoljan razlog za pisanje.
Kakav on ima proc?Mislim da ce bez beda dic tu 980 na 1450-1500mhz

Od kud ti kod nas u kaljuži?
Otvorio je dućan i prodaje kaljužne pumpe. Ovo je odlična poslovna prilika.

Sta da ti uopce odgovorim na ovo...80% postova je tko ima kakvu kitu i jeli netko jeb.o i koga....
Vec sam napisao da se ulogiram kad mi ima smisla nesto napisat,a ova ljepotica od tvog buraza je dovoljan razlog za pisanje.

Ili nedostatak postova u Pyongyangu?

2 mjeseci kasnije

Što se događa sa AMD-om, evo već 3. driveri u zadnja 2 mjeseca...

Što se događa sa AMD-om, evo već 3. driveri u zadnja 2 mjeseca...
Zaposlili su drugog Indijca.

Najavili su poboljšanje u tome, pa eto ga. I doom će dobiti launch drivere od AMDa

4 dana kasnije

e vidil sam nekaj da opet ljudi pricaju kak je najavljen nvidijin 1080 da ove starije kartice su opet gimpane

kao da se neke starije sad odjednom pregrijavaju

nisam cital previse jer sam na faksu pa pitam jel se opet sranja kuhaju il tek tolko pisu gluposti

Misliš kriplali su ih kroz drivere? Tu je i prije bilo problema, i uvijek netko piše da mu je grafička izgorjela zbog novih drivera i slično. Ne bih tome pridavao neki poseban značaj.

Misliš kriplali su ih kroz drivere? Tu je i prije bilo problema, i uvijek netko piše da mu je grafička izgorjela zbog novih drivera i slično. Ne bih tome pridavao neki poseban značaj.
takoder ali me pocelo to jako zanimat od kad je frendova nvidia pocela slabije radit nakon pokojeg drivera i reroll na starije digne fps masovno opet

testirali smo na nekim igrama kao fallout 4 kojeg mu igra buraz i radi na 35fps sa novim driverima i na 60 sa starim uz to kaj su temperature na novijim vise pa neznam kaj mislit

isto oni rusi su postali updateane benchmarkove za starije graficke i nove kroz patcheve i drivere i neke kartice pokazuju cudne i nerealne razlike

idalje nevjerujem nijednima ni drugima, desi se poneka anomalija tu i tamo al ono

Da, baš čudno. Ne znam, ja nisam primjetio takve stvari i drastične razlike. Ali kod Mad Maxa sam imao problema s prikazom, bio je u pitanju tearing slike s v syncom i nekonzistentni fps unatoč tome što na ekranu i ne bi bilo neke akcije, pa je kroz sljedeću rezviziju drivera to popravljeno. Tako bi i inače trebalo biti. Svako računalo je drugačije, ali generalno driveri bi svakom novom revizijom trebali rješavati neke probleme i donijeti bolju optimizaciju, tako da je update ipak za većinu korisnika poželjan. Kao i krpanja igara, u slučaju da ima zakrpa, uostalom.

Da, baš čudno. Ne znam, ja nisam primjetio takve stvari i drastične razlike. Ali kod Mad Maxa sam imao problema s prikazom, bio je u pitanju tearing slike s v syncom i nekonzistentni fps unatoč tome što na ekranu i ne bi bilo neke akcije, pa je kroz sljedeću rezviziju drivera to popravljeno. Tako bi i inače trebalo biti. Svako računalo je drugačije, ali generalno driveri bi svakom novom revizijom trebali rješavati neke probleme i donijeti bolju optimizaciju, tako da je update ipak za većinu korisnika poželjan. Kao i krpanja igara, u slučaju da ima zakrpa, uostalom.
da ali poznato je u elektronici programiranje roka trajanja i u aplikacijama ili recimo telefonima kao iphone kriplanje uredaja kako bi se kupio novi 

tako jedna 780ti koja je idalje jako dobra kartica ima porazavajuce performanse i sa svakim driverom ide dole dok puno slabija kartica novije generacije koja je u istim igrama driver prije bila 20% sporija recimo sada je 40% bolja

vjerujem da i ja previse dajem tim informacijama jer sam paranoican oko tih stvari ali cudom nikad nisam imo niti jedan problem ni sa pc-em koji je bio star 8 godina ni sa monitorom koji je star preko 8 godina

Ni ja nikad nisam imao problema..bilo je slucajeva da ajde,dodu driveri koji pojedinoj igri ne odgovaraju pa odmah sljedeci sve poprave.Ali vecinom samo pozitivna iskustva imam..Najbolji primjer mi je Far Cry 3 i 4 na kojem sam sa driver updateima konstantno dobivao framerate.Kad sam imao staru grafu mislim da je na Fc4 dignulo perfomansu za jednu cjelu postavku,znaci sa High na Very high sam mogao igrat,doslovno osjecaj kao da sam nadogradio komp

7 dana kasnije

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-nvidia-geforce-gtx-1080-review

Kakav je ovo monstrum, neke igre idu i do 2x brže nego na 980...

Da sam cekao imao bi je...a ja se zaletio na 980..pa ubit cu se

980 je monstrum! Jos ce proc vremena prije nego sto treba druga kartica za 1080.