chono7 koliko si bio zakinut realno? 😊 Pitam za konkretan primjer
pa usporedi 1070 i 1080 na bilo kojem benchmarku.
chono7 vec pisem o pisanim recenzijama ili najavama, gdje imas detalje do razine tranzistora, imas doslovno layout plocica, taktove, volte, objasnjenje sklopova i slicno
ok to stoji. to su ljudi koji vjerojatno o tome i znaju. ali kakve to ima veze kod benchmarka? ako super smart guy dobije 144 fpsa u ovoj igri, youtuber X dobije 144 fpsa u ovoj igri i Šupak Z dobije 144 u ovoj igri sa istim hardverom kojeg su svi sami spajali ne stavlja ih na istu razinu. Svaka budala moze spojit PC. to što smo mi automatizirani i pospajamo pc u 15 minuta ne znači da lilbitch69 ne može uzeti jebeni manual i pospajati sve u 2 sata.
ali reci ti meni. Dal bi ti mogao napisati review uređaja na ovakav način ako ti ja dam sve informacije. Vjerojatno bi mogao. Daj mi dovoljno vremena sa uređajem i informacijama i njemu i napisat ću solidan komad člana o tome. Isto kao što si ti rekao, da mi je wekija uhvatit u IRL razgovoru a ne preko foruma gdje on ima priliku guglati nesto. To i ja kazem, da uhvatim nekoga koji radi te reviwe i pitam ga par pitanja na slijepo. vidio bi koliko bi ljudi popadalo.
To i dalje ne znači da netko nešto ne zna. Ali ja kazem i to stoji da imati razgovor sa nekime o semikonduktorima na takvoj razini zahtjeva nekakvo jebeno znanje.
wooddiebone Linus je čudovište ako pričamo o stručnosti i znanju.
nisam rekao da nije. Ali on se ne MOŽE usporedit u znanju i stručnosti pored Anthonija. Lik je po svemu jednostavno bolji od njega. Frajer zna više od njega i Linus je to sam rekao. I liku barem ne padaju stvari iz ruke. I super su sve te njihove igre sa clokanjem i onda dodje derb8auer i objasni. Inače derb8auer je osim što je godtear clockera napravio uređaj za deliddanje procesora kojeg svi ostali koriste. Svi kod linusa koji rade moraju imati znanje jer on ima i svoj biznis koji nije samo youtube. Naravno da ako se baviše nečime da ćeš znati o tome. Ali recimo, Linus nije programer. Nije svemoguć. Ovaj njegov Anthony je klasični primjer IT ultradorka. Uzme 2 proizvoda koji nisi kompatibilni i onda napiše drivere za njega. tu ti nikakav manual ne pomaže. Jedina stvar gdje je Linus bolji od Anthonija je to što jebe azijatkinju 😛
Ista stvar sa FFA.hr websajtom. Jebem @Fenix a sa svakakvim idejama a on je taj koji mora sve to napisati. Ili znaš ili ne znaš.