@fensisuperstar frend mijenja 3070 za 3080. Pogle razliku dio kan
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
dio. kan.
- Uređivano
Evo MSI djeli RTX 30xx grafičke.
Worldwide je tko da i mi jazavci možemo sudjelovat
https://gleam.io/LCWma/msi-x-linus-tech-tips-rtx-30-series-giveaway
Evo je 3060 Ti
Poslali mu defektnu karticu. Koji amateri u Nvidiji lol.
@chono7 haha kupujem 3060TI pazi ti ovo ahahahaha
fensisuperstar no brainer ako planiras igrati i dalje 1080p na bogovskom framerateu, naravno uz najvise postavke
- Uređivano
Mici taj pcmr u kontekstu laptopa
I kako namjeravas upgradeat laptop?
chono7 ako mu laptop podržava eksternim kabelom povezat grafu. Imaš one konektore blesave koji uštekaš tak u laptop i možeš recimo furati brutalan Laptop sa brutalnim procesorom i držat bilo koju grafu gore.
- Uređivano
chono7 ma novi nabaviti. Ovaj je oko 7 godina star. Ima dual core cpu, a gpu ima svega 1GB vram . A ekran je najgori, rezolucija je 720p, i kut gledanja nekih 20°. Čim malo sa strane gledam, promijeni se kontrast, boje i svjetlina.
Šta god da nabavim, bit će bar 10x skok u performansama.
Pcmr je pcmr, igrao na rtx 30xx ili na krumpiru
I jos jedna dobra stvar koju sam primjetio, odnosno nisam, nema uopce whine coila, na niskim i visokim opterecenjima.
- Uređivano
upravo naručio rtx 2060 ti, 3900 kn. samo da ju dobijem prodam trenutnu gtx 1070 i miran sam 3-4 godine.
chono7 hebiga, ali nije mi se dalo čekati tvoju rtx 3070 jer je bilo pod "možda". ovo mi djeluje kao dobra prilika sobzirom na stanje tržišta.
krivo napisao, RTX 3060 ti gainward ghost.
Op op op!
older Zen/Zen+ chips lack support for Smart Access Memory (SAM), Intel CPUs since 4th generation are compatible
Impresivni boost. Prosjek 10 frejma.
Na Forza Horizon i duplo.
Po ovome RTX 3060ti može lagano doći na 3070 i više.
3070 na 3080 itd.