Poslali mu defektnu karticu. Koji amateri u Nvidiji lol.

fensisuperstar no brainer ako planiras igrati i dalje 1080p na bogovskom framerateu, naravno uz najvise postavke

Mislim da je krajnje vrijeme da upgradeam laptop...

Muku muči na najnižim postavkama 😅

chono7 ako mu laptop podržava eksternim kabelom povezat grafu. Imaš one konektore blesave koji uštekaš tak u laptop i možeš recimo furati brutalan Laptop sa brutalnim procesorom i držat bilo koju grafu gore.

chono7 ma novi nabaviti. Ovaj je oko 7 godina star. Ima dual core cpu, a gpu ima svega 1GB vram 😅. A ekran je najgori, rezolucija je 720p, i kut gledanja nekih 20°. Čim malo sa strane gledam, promijeni se kontrast, boje i svjetlina.

Šta god da nabavim, bit će bar 10x skok u performansama.

Pcmr je pcmr, igrao na rtx 30xx ili na krumpiru 😛

I jos jedna dobra stvar koju sam primjetio, odnosno nisam, nema uopce whine coila, na niskim i visokim opterecenjima.

upravo naručio rtx 2060 ti, 3900 kn. samo da ju dobijem prodam trenutnu gtx 1070 i miran sam 3-4 godine.

chono7 hebiga, ali nije mi se dalo čekati tvoju rtx 3070 jer je bilo pod "možda". ovo mi djeluje kao dobra prilika sobzirom na stanje tržišta.

Sterlok Misliš 2080Ti ili 3060? Dobra cijena za obje.

krivo napisao, RTX 3060 ti gainward ghost.

Sterlok bas ti pisem da je otisla 3070. Drugi kolega s foruma kupio. I bravo za novu karticu 🤛

Ako se svemir posloži, idući tjedan ide grafa.
    Giphy - Excited Game GIF