wooddiebone chono7 Tak je bilo kad su superice dolazile pa su srušili cijenu onak par dan prije izlaska.
fensisuperstar @wooddiebone https://www.futura-it.hr/pny-geforce-rtx-2080-ti-11gb-blower-bulk-package/82070/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click 😃 pazi ti ovo jos uvijek. boli njih kurac.
wooddiebone fensisuperstar Bulk bez pakiranja tolko košta? Isusati boga ovo će im stajat do black fridaya 2025. dat će ju za 1200. I još je blower. Kreša se na idleu.
fensisuperstar ja se kladim, režem kurac na komade da sad zovem i da se pravim glup i da kazem da prvi put kupujem sinu PiSi i da oće najjače da iman para kolko oćeš da bi mi pokušali podvalit taj 2080ti i rekli da je to najjača grafička na svijetu jebo sliku svoju. znaći režem ga
Heat Nije mi jasno zašto nabiju cijenu toliko grafičkim karticama. Evo gledam 3900XT i i9 10850k na amazon.de sa shippingom i porezom ispadne skoro isto kao kod nas. Zotac Trinity je €766 s hrvatskim VATom i shippingom na Amazonu, a kod nas bog pravio proizvod - €1000 minimum.
chono7 Nexus ma katastrofa, ovo je oko 1200 eura. Bas sramota. 3060 bi trebala biti oko 400 kako si napisao, samo to ce doci kasnije, kada se proda 70 i kada se nove konzole ufuraju na trzistu
chono7 Eto, dosao je kraj, danas pakiram grafu i sutra ide kod novog vlasnika. Popodne stavim sliku, pa mozete svi press F to pay respect 😔
chono7 Zbogom prijatelju, odradio si vrhunski posao! Jedan od najboljih komada hardwarea koji sam imao. Tjeraj taj framerate kod drugoga i pruzi mu sate i sate zabave. Respect! ❤️