maverick Meni isto. To cemo dobivati postepeno od one cure u Lucky Clover Gazette.
Dero sam do 2 ujutro, imam jos 3 ili 4 ta questa ako se ne varam. Meni taj questline do jaja , onaj pelikan mi je urebes, konjina samo izmislja da se dela iako nema posla 😃 I onda me odvede pevcu da mi pevac da zagonetke i onda me pevac napadne. Već imam body armor protiv slippery terena, ali nije dosta, kližem i dalje. Ma joj e, pojela me igra, ne znam kud bi prvo i što bi prvo obavio 😃
StarFox_N Neki tip je u nekom kafiću provocirao ljude, dobacivao i vrijeđao.
Svaki tip uvijek svugdje u svakoj birtiji posvuda je ovakav 😃 Najbolje ga zavezat oko stolice i natjerat ga 12h u komadu da gleda kak igramo Zeldu 😃
prayer Ja sam ostao paf kad sam vidio da su ubacili fiziku letenja na onoj letećoj pizdariji.
Ne stignem ni odgovorit jer svaku sekundu utrošim na igranje 🙂
Bolesno je koliko fizike ima u igri, i koliko je prokleto precizna. Nagneš se na krilo ptice kad leti, naginje se sve. Slučajno zaljepiš propeler malo na hero, odma bježi. I tak na svemu, a svega je puno, a puno svega je Zelda. I radi to maestralno. Imam hrpu sliku kak sam riješio neke zagonetke, pišanje od smijeha kakve sam gluposti gradio kad više nisam znao kak pravilno 😃
Definitivno najgori (najteži) shrine mi je bio sa autićima u vodi:
Kad moraš komad daske zaljepit na bok potopoljenog splava čiji su kotači u vodi, da bi kotač okretao dasku i napravio propeler 😃 A prije toga na suhom isto to lopatanje kroz objekte. Ja sam bez riječi.
Ova igra je sve na svijetu.