maverick Pa prvi je vudi non sto to tupio lol.
Da, ja sam među prvima napomenuo da su HZD i BOtW vrlo slične igre i izašle su u vrlo kratkom razmaku. Odigrao sam ih obje i Zelda nije ostavila Horizon u prašini, iako su slične, fokus je na drugim stvarima i realizacija je u nekim stvarima bolja u Zeldi, a nekima u HZD.
Nešto krivo?
chono
Taj post je bio odgovor tebi. Piše ti točno u njemu što se misli.
Ovo tu je odgovor na naslađivanje i provlačenje Horizona kroz blato zato jer postoji igra koja je nekome bolja.
Ako su tebi ti postovi u ikakvom sukobu, fulao si čitavu poantu, a zabrijao si da si me ulovio u nekom skakanju samom sebi u usta.
Pazi ti molim te šoka, jedna osoba može cjenit neku igru bez da sere po drugima dok u isto vrijeme kritizira zatvaranje oči na probleme koje se drugim igrama uzimaju kao temelj za kritiku.
Ni jedan od ta dva posta se ne osvrće na kvalitetu ikoje od igara nego na kvalitetu, odnosno manjak iste kod rasprava općenito. Kao i licemjerje u standardima koje postavljamo različitim kompanijama.
Sve više postova na ovom forumu počinje sličit na senzacionalističke izjave i prepucavanja sa društvenih mreža. Neki ljudi doslovno skaču od stvari do stvari i natječu se tko će jače naglasiti da je ova ili ona igra smeće, a ova druga je bogom poslano čudo.
Isto tak, da je ovaj post koji je Miro tu napisao, itko napisao u Horizon temi i zamjenio Zeldu i Horizon, to bi instantno bilo osuđeno kao flejmanje. To je viđeno već masu puta gdje se netko usudi spomenuti Zeldu u usporedbi sa bilo kojom drugom igrom, ni blizu ovak bezobrazno kak se tu spominje Horizon, pa od toga ispadne masni kaos i podjele se opomene i kazne.
Čemu? Jel svaki post borba za lajkove? Tko će više nabrijat rulju na osobu koja se usudi ući u višedimenzionalnu raspravu sa više od jedne točke gledišta?