Malo san u guzvi radio pa igrao najbolju igru generacija pa nisan stiga prije, uglavnom krenimo prve igre su izasle skoro u isto vrime a bilo je toliko sprdnje kako Horizon jede igru graficki ovo ono da bi se dogodio kurac Zelda se posrala po Horizonu. Bilo je oduvik govora da je dir Zelde za ps konzolu. Sto se tice proslogodisnjeg Horizona bogami je bilo dosta nezadovoljnih nije mi igra ostavila dojam kao dobro prihvacena od svih citajuci forum i net. Ima zadovoljniha ali tvoje zadovoljstvo mislin da u svitu niko nije dozivija.
Tuhy Horizon je postavio jebene standarde
A koje isusa ti
Pa ne pricamo o pravom studiju koji pravi igre koje donose nesto novo pricamo o copy paste studiju koji ni to nezna. Kopirali su prvo Halo/Cod i usrali Killzone vas je igralo 3 iz Hrvatske, Horizone je kopirao sve a nisu niti Assassina uspli iskopirati, u 2022g jos se nemozes penjati po kamenjima niti skociti preko kamena koji ti nije ni do jaja jebeni standardi.
Posto se Horizon i Zelda dugo spominjali zato san i ja spomenu, i zakljucak je nije sve u grafici mada ta iz Horizona mi nije bas takva koliko se hvalilo ali dobro.
Ti igras na jednoj konzli i 80% igri su ti remake ili remaster zato ti je vjerovatno i Horizon tako dobar.
Tko odigra Zeldu Horizona i Aloy se moze sicati samo ako se slucajno neki materijal zove isto tako u Zeldi.
Uglavnon dosta pricanja o drugorazrednoj filler igri, di mogu viditi koliko iman sati u igri, rjesija san preko 50 shrineova dobio master sword.
Rjesavajte one glyphove na mapi jebeno pojasne pricu