maverick Meni isto. To cemo dobivati postepeno od one cure u Lucky Clover Gazette.
Dero sam do 2 ujutro, imam jos 3 ili 4 ta questa ako se ne varam. Meni taj questline do jaja , onaj pelikan mi je urebes, konjina samo izmislja da se dela iako nema posla
I onda me odvede pevcu da mi pevac da zagonetke i onda me pevac napadne. Već imam body armor protiv slippery terena, ali nije dosta, kližem i dalje. Ma joj e, pojela me igra, ne znam kud bi prvo i što bi prvo obavio
StarFox_N Neki tip je u nekom kafiću provocirao ljude, dobacivao i vrijeđao.
Svaki tip uvijek svugdje u svakoj birtiji posvuda je ovakav Najbolje ga zavezat oko stolice i natjerat ga 12h u komadu da gleda kak igramo Zeldu
prayer Ja sam ostao paf kad sam vidio da su ubacili fiziku letenja na onoj letećoj pizdariji.
Ne stignem ni odgovorit jer svaku sekundu utrošim na igranje
Bolesno je koliko fizike ima u igri, i koliko je prokleto precizna. Nagneš se na krilo ptice kad leti, naginje se sve. Slučajno zaljepiš propeler malo na hero, odma bježi. I tak na svemu, a svega je puno, a puno svega je Zelda. I radi to maestralno. Imam hrpu sliku kak sam riješio neke zagonetke, pišanje od smijeha kakve sam gluposti gradio kad više nisam znao kak pravilno
Definitivno najgori (najteži) shrine mi je bio sa autićima u vodi:
Kad moraš komad daske zaljepit na bok potopoljenog splava čiji su kotači u vodi, da bi kotač okretao dasku i napravio propeler A prije toga na suhom isto to lopatanje kroz objekte. Ja sam bez riječi.
Ova igra je sve na svijetu.