maverick Pa prvi je vudi non sto to tupio lol.

Da, ja sam među prvima napomenuo da su HZD i BOtW vrlo slične igre i izašle su u vrlo kratkom razmaku. Odigrao sam ih obje i Zelda nije ostavila Horizon u prašini, iako su slične, fokus je na drugim stvarima i realizacija je u nekim stvarima bolja u Zeldi, a nekima u HZD.

Nešto krivo?

chono

Taj post je bio odgovor tebi. Piše ti točno u njemu što se misli.

Ovo tu je odgovor na naslađivanje i provlačenje Horizona kroz blato zato jer postoji igra koja je nekome bolja.

Ako su tebi ti postovi u ikakvom sukobu, fulao si čitavu poantu, a zabrijao si da si me ulovio u nekom skakanju samom sebi u usta.

Pazi ti molim te šoka, jedna osoba može cjenit neku igru bez da sere po drugima dok u isto vrijeme kritizira zatvaranje oči na probleme koje se drugim igrama uzimaju kao temelj za kritiku.

Ni jedan od ta dva posta se ne osvrće na kvalitetu ikoje od igara nego na kvalitetu, odnosno manjak iste kod rasprava općenito. Kao i licemjerje u standardima koje postavljamo različitim kompanijama.

Sve više postova na ovom forumu počinje sličit na senzacionalističke izjave i prepucavanja sa društvenih mreža. Neki ljudi doslovno skaču od stvari do stvari i natječu se tko će jače naglasiti da je ova ili ona igra smeće, a ova druga je bogom poslano čudo.

Isto tak, da je ovaj post koji je Miro tu napisao, itko napisao u Horizon temi i zamjenio Zeldu i Horizon, to bi instantno bilo osuđeno kao flejmanje. To je viđeno već masu puta gdje se netko usudi spomenuti Zeldu u usporedbi sa bilo kojom drugom igrom, ni blizu ovak bezobrazno kak se tu spominje Horizon, pa od toga ispadne masni kaos i podjele se opomene i kazne.

Čemu? Jel svaki post borba za lajkove? Tko će više nabrijat rulju na osobu koja se usudi ući u višedimenzionalnu raspravu sa više od jedne točke gledišta?

wooddiebone ne ulazim u tude postove, jer me ne zanimaju. Ali ti si kontradiktoran iz teme u temu, kako pita rasprava, tako bacas kontre.

Po toj logici performanse Zelde nisu problem i igra je zaista vanserijska, pusti ljude da uzivaju i ne potezi neke debilne teze o Nintendu kao svetoj kravi. Miro i ekipa ne trebaju DF analize da uzivaju u igri 😉

Osim toga nova Zelda se preko emulatora vrti na PCu stabilno, dok ostale igre (doticna iz rasprave) i ne bas

maverick S kojom god da krenes, osim onih Nintendo DS i Four Swords igara, neces pogriješiti.

Pa vrh su i te Zelde, imaju skoro sve što i velike samo u prijenosnom obliku. Phantom Hourglass i Spirit Tracks su mi bez dileme ponajbolje što sam na DS-u odigrao, uz nekoliko drugih dragulja tipa New Super Mario Bros, Ninja Gaiden DS, Radiant Historiu, The World Ends With You, Advance Wars i tako to. Ali Zelde po ukupnom iskustvu šiju sve ostalo.

Zero Phantom je super igra, mali Wind Waker!

chono Osim toga nova Zelda se preko emulatora vrti na PCu stabilno, dok ostale igre (doticna iz rasprave) i ne bas

Zelda radi na PC-ju, emulator funkcionira i Switch igre se većinom dobro izvode. Ali iziskuju daleko snažniji hardver. Na mojoj konfi bi trebao imati 120 FPS-a na 1440p, a dobio sam ispod 20 u 720p. Općenito mislim da je rasprava Zelda vs Horizon (ili bilo koja druga igra) totalno promašena, a pogotovo mi je promašen narativ da ako je jedna igra remek djelo, da je bilo koja druga odmah smeće.

Ajmo se vratit samo na Zeldu i ne kvarit igru onima koji zapravo igraju.

maverick Meni isto. To cemo dobivati postepeno od one cure u Lucky Clover Gazette.

Dero sam do 2 ujutro, imam jos 3 ili 4 ta questa ako se ne varam. Meni taj questline do jaja Ha-Ha-Ha, onaj pelikan mi je urebes, konjina samo izmislja da se dela iako nema posla 😃 I onda me odvede pevcu da mi pevac da zagonetke i onda me pevac napadne. Već imam body armor protiv slippery terena, ali nije dosta, kližem i dalje. Ma joj e, pojela me igra, ne znam kud bi prvo i što bi prvo obavio 😃

StarFox_N Neki tip je u nekom kafiću provocirao ljude, dobacivao i vrijeđao.

Svaki tip uvijek svugdje u svakoj birtiji posvuda je ovakav 😃 Najbolje ga zavezat oko stolice i natjerat ga 12h u komadu da gleda kak igramo Zeldu 😃

prayer Ja sam ostao paf kad sam vidio da su ubacili fiziku letenja na onoj letećoj pizdariji.

Ne stignem ni odgovorit jer svaku sekundu utrošim na igranje 🙂

Bolesno je koliko fizike ima u igri, i koliko je prokleto precizna. Nagneš se na krilo ptice kad leti, naginje se sve. Slučajno zaljepiš propeler malo na hero, odma bježi. I tak na svemu, a svega je puno, a puno svega je Zelda. I radi to maestralno. Imam hrpu sliku kak sam riješio neke zagonetke, pišanje od smijeha kakve sam gluposti gradio kad više nisam znao kak pravilno 😃

Definitivno najgori (najteži) shrine mi je bio sa autićima u vodi:

Kad moraš komad daske zaljepit na bok potopoljenog splava čiji su kotači u vodi, da bi kotač okretao dasku i napravio propeler 😃 A prije toga na suhom isto to lopatanje kroz objekte. Ja sam bez riječi.

Ova igra je sve na svijetu.

chono Po toj logici performanse Zelde nisu problem i igra je zaista vanserijska

Nisu problem i igra je vanserijska. To nije ni u jednom momentu dovedeno u pitanje.

Ništa nisi napisao što se kosi sa oba moja posta. Probaj ih pročitat s razumjevanjem, stavi ih u kontekst u kojima su napisani i razmisli zašto nisu kontra jedan drugom. Više te ne tražim.

Osim ak možda imaš neki tutorial za setupanje Yuzua da počnem igrat kad završim Survivor 😄

wooddiebone ja sam u procesu, javim kada setupiram sve 😁 napisat cu guide.

Fenix gtx 1660 i nije neka grafa tbh. Neznam na cemu si ti probao

E, da, dobio sam Fierce Deity opremu preko Amiiba. I imam komplet Zora armor.

Meni je BOtW išao u 40-50 fpsa, a ako se ne varam renderao sam ga na 4K na GTX 970. Na 1440p lock 60 bez problema.

Pretpostavljam da je Citra puno lakša za vrtit od Yuzua, ali vrtilo se bolje nego dobro optimizirane nativne PC igre.

Miro

Satnicu točnu možeš vidjet preko onog Nintedo Parental appa na mobu.

Isto ste mogli otić na temu od emulatora pa tamo prtljat o konfama, perfomansama na PC-u i slično.

Isto tak satnica preko Home tipke i profila - ali ne piše točno, samo piše "more than 50 hours". I bolje da ne piše točno, brinem se za zdravlje.

Ma je samo treba prvo proć koliko ono, nekih tjedan dana da se ta satnica uopće pojavi, inače piše first played 4 days ago. Računao sam da to zna s obzirom da je to prva stvar koju vidiš kad odeš na profil. Ovdje možeš odmah provjerit i točno u minutu koliko si igrao.

member Računao sam da to zna s obzirom da je to prva stvar koju vidiš kad odeš na profil.

Zadnji put san isao na profil nikada🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Puno toga se napisalo oko Horizona Zelde i drugih igri ja cu samo reci kad san kupova Switch nisan ga kupova radi grafike a kad san kupova PS5 bogami je kupljen radi grafike svaka najava je bila 4k i 60fpsa a to nema nijedna igra.

Zelda mi izgleda fantasticno i zelda je open world igra di mozes ici di god oces nama da te story gusi u nekim zonama, di si zamislija odi sve to bez loading ekrana ima ogromnu mapu koja ima bezbroj igrivih špilja plus cila mapa podzemlja plus otoci na nebu bez loadinga. Osim trajnosti oruzja nema niti jednu mehaniku koja te jebe u mozak gusi te ili ti brani nesto.

Poanta svega bila reci nije sve u grafici i usporediti to sa ps "zeldom"

Miro Osim trajnosti oruzja nema niti jednu mehaniku koja te jebe u mozak gusi te ili ti brani nesto.

Muslim daje poanta oružja kao i cijele igre da ti mašta odluta te da se koristiš sa okolišom više nego hack and slash orijentacije.

• [deleted]

Znaci switch se kupuje radi igara, kvalitetne mozes nabrojat na prstima jedne ruke a ps se kupije radi grafike? Haha

[deleted] Znaci switch se kupuje radi igara, kvalitetne mozes nabrojat na prstima jedne ruke

Ako ti je ruka mutirala pa imaš 10 puta više prstiju, onda možeš.

Vodite glupe rasprave čiji je tata jači, vratite se na topic i na temu, ove pizdarije nikom ne pomažu.

• [deleted]

foggy provjerio sam, i dalje 10 prstiju.

Rasprave su pokrenute od vas koji igrate Zeldu, ne vidim zasto se mora srati po PS-u i Horizonu da bi digli u nebesa tu Zeldu koju igrate. Koliko vidim po ocjenama igra je super zato ne vidim razloga, uzivajte u igri a ne u internet prepirkama 🙈