sanzo
prva stvar: reci mi da možeš pogledat ovo, a da pritom ne osjetiš NIŠTA.
ili ovo npr. (uzea sam prvi jebeni tribute video na yt i video je jeben, tako da . . . :3)
(spoiler alert!!! (al realno ako netko od vas dosad ovo nije odigra . . . ni neće))
druga stvar: nisam jedini koji voli vanilla verziju igre. dobri, stari i pošteni danijel reškovac je napisao jednu od ljepših gaming recenzija Novijeg Doba. u parafrazi, pričao je kako ffxv evocira i kanalizira unutarnjeg marka twaina i taj osjećaj iskrene, nevine i grandiozne avanture. daaa daaa!!! lol. volim taj tekst neizmjerno. ili barem tu perspektivu. ne sjećam se većine teksta, iskr rečeno, . . . ali porculanski čisto se sjećam svih sjećanja kojih sam se sjećao dok sam igrao ffxv po prvi put.
treća stvar: nismo danijel reškovac i ja bitni, znam, . . . ali zato JAPANCI jesu. japanci vole ffxv. svi znamo da su japanci superiorni ljudi. samim time, japanci imaju i fine manire; nemoguće je pronaći hejt prema ffxv s njihove strane. rafinirana nacija. GLORIOUS NIPPON.
četvrta stvar: ništa od ovoga nisu "definitivni" PRAVI razlozi, naravno (osim ovog s japancima; japanci stvarno jesu superiorni ljudi) . . .
kao aperitiv aka teaser PRAVIM RAZLOZIMA zašto volim final fantasy xv, besramno ću se poslužit sa samo dvije stvari:
Oh, the alcoholic afternoons
When we sat in your rooms
They meant more to me
Than any, than any living thing on earth
peta "definitivna" stvar aka the ffxv esej: (možda sutra, možda do kraja tjedna, možda nekad . . . PLEASE BE EXCITED)
EDIT:
low-key želim igrat ffxv . . . sutra lmao
vidite li šta ste mi napravili, dragi i uvaženi diskutante sanzo??