sanzo
previše si trezven, realan i suhoparan. ne želim pričat na takav način.🤸♂️
ovako te zamišljam prije nego šta lupneš post ovdje na forumu:
za usporedbu, ovo sam JA prije nego šta lupnem post ovdje na forumu:
sanzo Natjerao te da ponovno odigraš igru i preispitaš vlastite pogrešne stavove kad shvatiš da igra ne izgleda ni približno tako raznoliko kao u prvom videu niti je pol scena iz drugog postojalo u njoj
neću te lagat: i meni su se oba videa učinila puno boljima i nerealnijima od onoga šta se vjerojatno dogodilo (??) 2016., . . . al sve to ide u iskustvo i estetiku ffxv!!
sanzo Samo pazi da nakon toga slučajno ne odeš potražit NHK-jev poll od prije par godina i shvatiš da Japanci u stvari uopće ne vole FFXV.
ne vataj se sad previše za te pollove, a i realno, lako je izmanipulirat cili taj argument pollova. na kraju krajeva: bilo ih je mali milijun. ja volim ono razdoblje kad je bia teži recency bias u pitanju, pa su siroti, nahajpani i nadahnuti japanci još uvijek sa suzama u očima stavljali xv ispred viii, xii i tome slično. lijepa vremena. doduše, na jednom od većih, bitnijih i *recentnijih* pollova, na proslavi 35e godišnjice serijala, ffxv je u top deset *svih* ff igara; znači, među "ff tactics" i svim ostalima ff-ima, šta je toliko japansko i suludo, nmg da ne poštujem.
a i nije da sam u ijednom trenutku msl "japan voli ffxv" na način "japan msl da je ffxv NAJBOLJI ff". ono, priznaju ga. legitiman je.
tria pitat chatgpt šta misli. jebeš pollove.
sanzo A Reškovca i ja volim, samo već godinama ne čitam Reboot.
ja sam u to vrijeme kupova iz puke navike, a i gleda sam na to kao na patreon danijela reškovca kojeg nikad nije ima. doslovno sam plaća tih 25 ili koliko već kuna samo da pročitam tu siromašnu, ali istovremeno bogatu "kolumnu" od tristotinjak riječi; grandiozni bonus bi bia kad bi nešto recenzira. dakle, ni manje ni više nego jedan staromodni oblik druženja. nemam pojma šta je sad s tim časopisom. ne virujem da živi i dalje.
al moram pronać ovaj s recenzijom ffxv. bit ćeš oduševljen. a i s ocjenom. veća je od 8, a manja od 10. 🚬 👌