Meni je drugu sezonu "podiglo" to što je kraj jako, jako realan, koliko god izgleda "nategnuto".
A ne znam, meni je u drugoj stvarno kraj pokvario dojam
Nisu obojica trebali umrijet, ali to je moje mišljenje. Ili makar da se ovaj s zenom i dijetetom izvuko, barem on na nijedan način nije bio pokvaren..

SPOILER ALERT

Meni je bilo "super" što se sve kao uspjelo zataškati, jer bi se to sigurno dogodilo i u stvarnom životu, iznenadilo me da nije neki happy end.

SPOILER ALERT

Meni je bilo "super" što se sve kao uspjelo zataškati, jer bi se to sigurno dogodilo i u stvarnom životu, iznenadilo me da nije neki happy end.
Sumnjam da se zataškalo, ipak je ženska tom novinaru/reporteru donijela tone papira i dokaza u istome, tako da sumnjam da su se svi baš izvukli od tih negativaca u filmu..

: Dobro, to dalje mi je "što bi bilo kad bi bilo", ali kužim. Nisam na to mislio, nego na sve ono što se dogodilo prije toga.

3 mjeseci kasnije

Da mi je samo znati koji genijalac stoji iza odluke da se druga sezona (zapravo tokom pisanja posta sam vidio samo prve 2 epizode, koliko sam i pogledao do sada) da Justinu Linu za reziranje, covjeku koji je najpoznatiji po mrtvom Fast and Furious serijalu, ja stvarno nemam obicaj pratiti nacin na koji se nesto snima i ne igra mi to ulogu, ali nakon prve sezone i Fukunage samo slijepcu nije vidljivo da je ovo za osam klasa ispod.

Prva sezona prepuna prelijepih kadrova, dijaloga, soundtrackova, a ovom govnu je vrhunac aerial shot Los Angelesa uz losu glazbenu pozadinu. I same interakcije izmedu glumaca su katastrofalno odsnimane. Ono sto i najvise pada u oci su do sada bile uzasne snimke kada su na automobilu/motoru (ono iz prve sezone kada kao ubrzava mi je nesto najkomicnije sto sam dugo vremena vidio, prvo sam nacin na koji je snimljen, a drugo sto je covjek sa 180-190 km/h proklizao, i samo u par metara usporio do zaustavljanja motora bez ikakvog problema).

Cast na prvu djeluje dosta dobro ali je IMO potpuno promasen, McAdams mi je dosta draga glumica, pogotovo iz About Time, ali ovdje ne pase niti malo. Kitscha ne znam odakle su izvukli, ali u ova 2 sata sto sam gledao seriju i njegovu "glumu" mi se cini kao da se radi o parodiji. Ostatak vise manje ocekivan, Farrell valjda u zivotu nece imati neku ulogu u kojoj nije boem, pijanac, umoran od zivota.

Vidim sada da sam narantao dosta toga, ali sam stvarno jako razocaran kako je krenula druga sezona, iako sam citao da je losije, nisam bas ocekivao ovoliki pad kvalitete. Ili sam mozda bio razmazen spektaklom kakva je bila prva sezona.

2 godine kasnije

https://www.spoilertv.com/2015/06/various-shows-production-dates.html

True Detective sezona 3 počinje sa snimanjem 12.2.2018.

AAAAAAJMO

4 godine kasnije
17 dana kasnije
2 godine kasnije

Evo ga, sinoć bila druga epizoda. Meni bolja od prve. Sviđa mi se smjer kojim idu.

Jodie Foster je stvarno jebena. Odlična glumica, u nevjerojatnoj formi za svoje godine. I super mi je da je prirodna, nema sto litara botoksa u sebi.

I druga detetktivka, iako je skroz nova glumica, zbilja dobro glumi. Za razliku od one domorotkinje u Echo.

Čekam da dođe na pajratbej, neam para za pretplate

6 dana kasnije

A isusa ti sto je ovo dosadno bas dosadno serija ne ide nikud jos neznan eli je xfiles ili koji kurac.

Samo nizbrdo nakon prve epizode

Miro

Reko sam da neću gledati dok ne vidim dojmove ljudi i za sad izgleda nisam pogriješio jer i buraz kaže da je ova treća epizoda živi užas i da ne kuži čemu ovo vodi.

Brijac

Ma ja kurca ne kuzin o cemu se tu radi, i nesvida mi se sto je sf cemu to.

Slažem se da je treća epizoda najlošija od sve tri iako me zanima u kojem smjeru će se razvijati radnja. Sve mi djeluje pomalo paranormalno no s obzirom da je u pitanju True Detective sumnjam da će biti išta takvog.

Za sad je napisano baš dobro jer je otvoreno interpretaciji. Zanima me kako će na kraju ispasti, jer može biti da će imati paranormalnih elemenata, ali može biti i da će biti sasvim realistično.

Ono što je meni u trećoj epizodi baš kliknulo je odnos Jodie Foster s klincem i s drugom policajkom. Dijalozi su dosta bolji.

Više nisu svi likovi baš antipatični, sad su onako kako treba biti. Slojeviti, problematični, s duhovima iz prošlosti.

Trecu jos nisam pogledao ali prve dvije su mi odlicne!