https://www.spoilertv.com/2015/06/various-shows-production-dates.html

True Detective sezona 3 počinje sa snimanjem 12.2.2018.

AAAAAAJMO

4 godine kasnije
17 dana kasnije
2 godine kasnije

Evo ga, sinoć bila druga epizoda. Meni bolja od prve. Sviđa mi se smjer kojim idu.

Jodie Foster je stvarno jebena. Odlična glumica, u nevjerojatnoj formi za svoje godine. I super mi je da je prirodna, nema sto litara botoksa u sebi.

I druga detetktivka, iako je skroz nova glumica, zbilja dobro glumi. Za razliku od one domorotkinje u Echo.

Čekam da dođe na pajratbej, neam para za pretplate

6 dana kasnije

A isusa ti sto je ovo dosadno bas dosadno serija ne ide nikud jos neznan eli je xfiles ili koji kurac.

Samo nizbrdo nakon prve epizode

Miro

Reko sam da neću gledati dok ne vidim dojmove ljudi i za sad izgleda nisam pogriješio jer i buraz kaže da je ova treća epizoda živi užas i da ne kuži čemu ovo vodi.

Brijac

Ma ja kurca ne kuzin o cemu se tu radi, i nesvida mi se sto je sf cemu to.

Slažem se da je treća epizoda najlošija od sve tri iako me zanima u kojem smjeru će se razvijati radnja. Sve mi djeluje pomalo paranormalno no s obzirom da je u pitanju True Detective sumnjam da će biti išta takvog.

Za sad je napisano baš dobro jer je otvoreno interpretaciji. Zanima me kako će na kraju ispasti, jer može biti da će imati paranormalnih elemenata, ali može biti i da će biti sasvim realistično.

Ono što je meni u trećoj epizodi baš kliknulo je odnos Jodie Foster s klincem i s drugom policajkom. Dijalozi su dosta bolji.

Više nisu svi likovi baš antipatični, sad su onako kako treba biti. Slojeviti, problematični, s duhovima iz prošlosti.

Trecu jos nisam pogledao ali prve dvije su mi odlicne!

5 dana kasnije

Koja je ovo sapunica postala..

Meni osobno, ova sezona nije niti dobra, niti loša.
        Onome koji je odlučio Billie Eilish ubaciti u ovo, uručiti momantalni otkaz!

Meni i dalje odlicna! Zanimljivo i napeto cijelo vrijeme a Billi Eilish ne volim ali brutalno pase!

1. epizoda dolazi u petak jer je u nedjelju Super Bowl, a onda zadnja 6. epizoda 18.02.!

Baš sam zadovoljan s ovom sezonom. Jodie Foster odlična, ali ova boksačica mi je otkriće. Stvarno super glumi. I imaju baš dobru kemiju.

Uvodna špica baš odlično paše na cijelu seriju i atmosferu.

Baš me zanima kako će se sve rasplesti na kraju.