Chaky Onda poslije nove godine naruči sa otplatom od godinu dana, ispast će te još manje. Meni je tih $39 na 8 mjeseci, tebi bi na godinu dana bilo oko $30 vjerojatno.
Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
LOL, a kaj igraš s time?
Koje šore, to mislim.
LOL, a kaj igraš s time?Trenutno se izučavam na Tekken 7 i SFV. Kasnije najvjerojatnije budem vježbo ruke u KoF XIV i Guilty Gear Xrd REV
Koje šore, to mislim.
Samo da te pitam još (izvinite ostali što spamam); je li to samo za PS4 ili se može i na PiCeku koristiti?
Manje-više svi (ili baš svi?) fight stickovi za X360 rade na PC-u (vjerojatno je situacija ista i sa X1), a ne znam kako je ovdje.
Ja sam razmišljao o kupovini, ali što kad sakam u tabačinama, a zanimaju me samo 3rd Strike i KOF. :(
Samo da te pitam još (izvinite ostali što spamam); je li to samo za PS4 ili se može i na PiCeku koristiti?FightStick (taj na slici) s strane ima prekidač s kojim se može prebacit na PS3, PS4 i PC mode. S time da PC koristi Xinput.
Manje-više svi (ili baš svi?) fight stickovi za X360 rade na PC-u (vjerojatno je situacija ista i sa X1), a ne znam kako je ovdje.
Ja sam razmišljao o kupovini, ali što kad sakam u tabačinama, a zanimaju me samo 3rd Strike i KOF. :(
CroDragon
Koliko kosta tako nesto (predmet+postarina+carina)?
Chaky
Sveukupno me došlo 670kn, s time da je ovo među skupljim modelima no svi ga hvale.
Ak te interesira ovo ti je dobar site da si prošnjufaš stick-ove: https://www.gamingfactors.com/arcade-stick-fight-stick/
Hvala CroDragon
Meni to izgleda dobra cijena.
Pitam, jer sam bas uzeo Hori Fighting Stick PS3 za 300kn. Nazalost nisu imali vise Arcade Pro :(
To mi je bila jedna od "djecackih" zelja, koja je konacno dosla na red.
Znam, da je moj medu slabijim modelima, ali za mene kao pocetnika smatram da je ok (kad vec nisam uspio upiknuti Pro).
Da se modati. Ide na PS3, PC, a i na PS4. Na PS4 treba biti ukljucen DS4, dok ne udes u igru. Isprobao malo na SkullGirls i radi.
Na ostalim sorama nisam isprobao, ali ako sam dobro shvatio trebale bi raditi, ako koriste "drivere" od SkullGirls. Ali nisam detaljno proucavao. To mi je zapelo za oko/uho dok sam proucavao hoce li mi uopce raditi na PS4.
Veigue vjerujem da bi tebi isto odgovarao HFS, jer ide na PC,PS3,PS4, za Switch ne znam.
Bum sigurno dobio upozorenje koliko derail-am ovaj topic but hell.
Veigue
Za Switch postoji posebna verzija samo za tu konzolu
https://www.amazon.com/Nintendo-Switch-Arcade-Hayabusa-Officially-Licensed/dp/B01N4P40LG
Za sad neznam za bilo koji drugi koji ima PC/Switch Fightstick
Uzeo Wolfenstein: The New Order i dvojku sad na ovom popustu koji je bio.
fire emblem limited edition za switch
Kupio Until Dawn od Sancta Domenice. Neko ekstra sniženje je trenutno sad kod njih, pa sam za "jefitnih" 35KM (odnosno to je negdje oko 140-tak kuna pretpostavljam) nabavio ovu hvaljenu igru, baš za ove zimske dane.
Nažalost, nije sve bajno, jer nakon što mi je došla narudžba i nakon što sam otpakirao igru, na moje veliko žaljenje čitav jedan dio oklopa se raspao.
Sad, pretpostavljam da 99% nije do njih, već do distributera, ali ipak... Nadam se samo da ću moći naći zamjenski oklop, jer srećom omot i igra nisu bili oštećeni.
Napisao sam jedan mail žalbe, međutim teško da ću dobiti neki refund, ali za buduću evidenciju neka imaju u vidu to.
Uzeo sad cjeli The Walking Dead bundle na winter saleu!
Kupio PS4 Slim za ove dane, onako, da se odigraju neke ekskluzive koje me već neko vrijeme privlače tipa Until Dawn, The Last Guardian, Uncharted 4 i njegov spin-off kao i Horizon komplit edišn. Bloodborne goty nisam namjerno kupio jer ne znam kada bih to sve stigao odigrati. Čisto sumnjam da ću i Horizon završiti u nekoj bliskoj budućnosti.
Nego, kakve li slučajnosti - na dan kada sam po prvi puta pokrenuo U4 i odigrao nekoliko početnih poglavlja, dođem na forum i vidim sliku na vrhu.
Uzeo DOOM, Mad Max, OKAMI HD i Humble Monthly.
Uzeo DOOM, Mad Max, OKAMI HD i Humble Monthly.

Ja upiknuo Romancing SaGa 2 prije koji dan i mislim da je to to po pitanju kupovine za ovu godinu. OK, možda još koji Resi naslov da kompletiram digital kolekciju na PS3.
Ima brate igara koliko hoćeš, ima na sniženjima gdje god se okreneš... ali tko će to sve odigrati?
MAFIA
Assassin's Creed Origins (PS4)
Witcher 3 GOTY edition (PC GOG)
GTA V