Tzereen kod mene je već pitanje navike, iako vjerujem da bi za lovu koju dam Appleu vjerojatno mogao izvući bolji value for money. No ne znam, jednostavno sam zadovoljan s njihovim uređajima - svi imaju jako veliku trajnost, ekosustav je milina kada počneš koristiti više od jednog uređaja i jednostavno rade (jako su pouzdani). Zbilja ne vidim nikakvu potrebu npr. mijenjati mobitel ili laptop, bokte, ova nova M1 serija Macbooka praktički i nema konkurenciju.
Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
- Uređivano
Deadwalker Nisam još jedino kupovao iPad, ne vidim za što bi ga koristio osim da imam ugodnije čitanje dužih blog članaka za posao.
Otvorija sam i počea pisat blog isti trenutak kad sam nabavija MacBook i kad sam vidija koliko je Retina najbolji zaslon IKAD. To je bija jedini razlog. LOL
Deadwalker Ta nesmetana povezanost između njihovih proizvoda je nešto što me jako privlači. Pogotovo kada nadodam Appleovu kontrolu nad predanim podacima koja (naravno, jasno mi je da i Apple skuplja sve i svašta od korisnika) mi daje točno onu lijepu granicu između privatnosti i praktičnosti.
Danas sam baš imao prilike vidjeti malo MacBook Pro u akciji na poslu i stvarno mi se čini kao bomba od stroja.
prayer Ja imam Series 5 već godinu i nešto i jedino što sam primjetio kod 6 ti je duže trajanje baterije.
Evo, najnoviji MacBook može navodno potegnuti do 11h bez punjenja dok se na njemu nešto radi. Nevjerojatna cifra koja ga već samim time čini isplativim, da ne govorim o M1 čipu, dobrom ekranu, dobroj tipkovnici...
Pa šta nije da Zenbook izdrži 12 sati bez problema također? Po speckama čak 17, ali uživo nekih 12.
@Tzereen Pojma nemam, ovdje sam.ti dao heavy usage situaciju gdje se CPU taxa stalno. Da je browsanje u pitanju zna izdržati isto do 12-13h a ako je samo video reprodukcija tj multimedija zna ići čak i do 17h na jednom punjenju. Isto tako uzmi u obzir da taj M1 Macbook Pro ima 2k ekran dok Asus gura 1080p
Jebote šta se sjaji još uvijek.
Pogledaj samo taj sexy Spiderman font.<3 Super je za vidjeti, ali osim kolekcionarske svrhe uvijek bih prije birao Slim verziju. Manje buči, manje se grije i manje troši. I veća je šansa da je manje radila. Ali poznavajući koliko si ti Solide na PSN-u, vjerojatno će ionako u vitrinu. Postaješ Icek v2.0.: p
Ovo već odobravam.
Koji model
Nisam siguran, pogledam pa javim. Ali nije onaj sto je hardverski backwards comp. nažalost
Pokušavao sam taj naći, ali nema šanse (očuvan naravno).
Solid_Snake svaka cast, nema mi nista gore od vitrinaša i neskidanja folijaraša
- Uređivano
Hvala brate, ni ja nisam ljubitelj drzanja neotpakovanog, i'm gonna rip that shit ASAP pa makar bio paket taolet papira
Prvo što sam uradio jeste nakon postavljanja čitavog setupa pokrenuo Demon's Souls OG i prisjetio se prvog igranja kada mi je @viper89 pomagao šta gdje i kako.
Good times.
Poslikam bas prostor sad kada sam sebi sredio sve čim uhvatim vremena da bacite oko
My nigga Hahaha sjecas se
to su bila vremena
slikaj svakako
Malo svega i svačega