@Tzereen Pojma nemam, ovdje sam.ti dao heavy usage situaciju gdje se CPU taxa stalno. Da je browsanje u pitanju zna izdržati isto do 12-13h a ako je samo video reprodukcija tj multimedija zna ići čak i do 17h na jednom punjenju. Isto tako uzmi u obzir da taj M1 Macbook Pro ima 2k ekran dok Asus gura 1080p 🙂

prayer ne znam. Ja bi i dalje ili ZenBook ili Spectre. Pogotovo u Flip ili 360 varijantama. A odličan, odnosno genijalan je i Razer...

19 dana kasnije

Jebote šta se sjaji još uvijek.

Pogledaj samo taj sexy Spiderman font.<3 Super je za vidjeti, ali osim kolekcionarske svrhe uvijek bih prije birao Slim verziju. Manje buči, manje se grije i manje troši. I veća je šansa da je manje radila. Ali poznavajući koliko si ti Solide na PSN-u, vjerojatno će ionako u vitrinu. Postaješ Icek v2.0.: p

Ovo već odobravam.🤣

Zero uvijek bih prije birao Slim verziju

SuperSlim je bolji. Daleko se manje zagrijava i ono najbolje...disk ti nikad ne može zablokirati 😃 Plus možeš sam alkoholom očistiti leću.

PS2MASTER

Nisam siguran, pogledam pa javim. Ali nije onaj sto je hardverski backwards comp. nažalost 🙁

Pokušavao sam taj naći, ali nema šanse (očuvan naravno).

viper89

Hvala brate, ni ja nisam ljubitelj drzanja neotpakovanog, i'm gonna rip that shit ASAP pa makar bio paket taolet papira 🤣
      Prvo što sam uradio jeste nakon postavljanja čitavog setupa pokrenuo Demon's Souls OG i prisjetio se prvog igranja kada mi je @viper89 pomagao šta gdje i kako.

Good times.

Poslikam bas prostor sad kada sam sebi sredio sve čim uhvatim vremena da bacite oko 😃

My nigga 😃 Hahaha sjecas se 😃 to su bila vremena 😃 slikaj svakako

22 dana kasnije

wooddiebone Javim u Xbox temi čim postavim setup i skinem neku igru.Zasad je prvi dojam da je konzola ebeno nečujna (naspram Airbusa PS4 Pro).

Lajk za Trilogy ❤️, ne za ovaj grob ispod ⚰️

Ček, ček, jel to pao prvi SeX na našem forumu? Lajk za ovaj krajnji hipsteraj.