doctorfreak Ma dobro u minus nisam otisao nikakav
Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
doctorfreak mislim realno za 1500 eura kupiš gotov PC iz njemačke koji vrti sve 4k 60fps high ultra.
Konzole jesu super ali realno vidiš i sam kak se igre neke vrte na xsx i ps5. nije to jos zlatno doba gdje je optimizacija maksimalna. ali imat konzolu je definitivno super. ja imam 4 i pol godine star PC i igram sve na 1080p60 i to mi je super. Nemam potrebu prelazit na 4k ili 1440p jer za početak to je investicija koja mi je trenutno nepotrena. 2021 ćemo razmisljati o tome
a to za dx12 to je problem developera kojih jednostavno boli kurac. Tak na MHW crasha igra ponekad na dx12 a na RTX modelima nikad. A igra mi zakucano radi 1080p 60 na dx11 i dx12.
doctorfreak ista grafa ko moja. tebi bi bio super jump na 3070 dok opadne cijena ili 3060TI jednom
fensisuperstar 1080p60 i to mi je super
Kmetu
prayer jebiga druže treba dignuti kredit od 150-200 soma eura. ima vremena za grafu
fensisuperstar jebeš grafu, u monitor uloži. Neki dan prebacio sa 144 FPS-a na 60. Oči me svrbile od muke
fensisuperstar ja imam 4 i pol godine star PC i igram sve na 1080p60
Pc lastgen master pezanterija.
Ah to tweakanje na PCu i izvlacenje maksimuma. Poput mlade nadobudne studentice koja je potrudi oko tebe i iscijedi tvoje kesice do zadnje kapi
Solid_Snake e njega tražim već dugo. Personu sam u međuvremenu kupio.
Pingaj me kad nađeš DriveClub, Tlou 1, Shadow of the Colossus i Bioshock
- Uređivano