doctorfreak Ma dobro u minus nisam otisao nikakav

🙂
🙂
1 / 2
Sa Malte sam, ovde su radili ponocnu dostavu ali eto nazvo me lik i kaze ja Sam ispred....reko silazim

doctorfreak mislim realno za 1500 eura kupiš gotov PC iz njemačke koji vrti sve 4k 60fps high ultra.

Konzole jesu super ali realno vidiš i sam kak se igre neke vrte na xsx i ps5. nije to jos zlatno doba gdje je optimizacija maksimalna. ali imat konzolu je definitivno super. ja imam 4 i pol godine star PC i igram sve na 1080p60 i to mi je super. Nemam potrebu prelazit na 4k ili 1440p jer za početak to je investicija koja mi je trenutno nepotrena. 2021 ćemo razmisljati o tome 🙂
a to za dx12 to je problem developera kojih jednostavno boli kurac. Tak na MHW crasha igra ponekad na dx12 a na RTX modelima nikad. A igra mi zakucano radi 1080p 60 na dx11 i dx12.

fensisuperstar jebeš grafu, u monitor uloži. Neki dan prebacio sa 144 FPS-a na 60. Oči me svrbile od muke 😂

Tuhy moj lastgen je skoro dobar kao tvoj nextgen

😃
    😃
    1 / 2
    moj 1080p bolji nego tvoj 4k blurani

Ah to tweakanje na PCu i izvlacenje maksimuma. Poput mlade nadobudne studentice koja je potrudi oko tebe i iscijedi tvoje kesice do zadnje kapi

Dobro se uklopila, bojao sam se da neće stati.

Vrijeme je za novi Ikea regal.

18 dana kasnije

Next gen je tu!

14 dana kasnije

Solid_Snake e njega tražim već dugo. Personu sam u međuvremenu kupio.
    Pingaj me kad nađeš DriveClub, Tlou 1, Shadow of the Colossus i Bioshock 😆

14 dana kasnije

Dupla DOZA! Ganz nove.

Evo ga i Like a Dragon. Sad sam miran sa jrpg-om do daljnjega. Sta se mene tice ne mora vise nijedna igra ove godine izaci.