NOETAIAMOTGOvaj uletio za 150kn, a Ground Zeroes imam na PS3.
btw, kak to da nisi uzeo ipak Definitive Edition?
Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
Kako Uncharted samo promatra i čeka.
Uživaj! :
To je to. Nadam se da će se sad neke individue pokriti ušima.
Kako Uncharted samo promatra i čeka.Thx drug, jedva čekam. Mislio sam prvobitno Bloodborne da mi bude prva igra, ali zbog ostalih ukućana i demonstrativnih prezentacija ps4 hardvera, odlučio sam se za U4.
Uživaj! :
A i čujem da je prokleto dobra igra, tako da there is that.
Solid Snake, čeka te prilično uzbudljivo razdoblje.Mah nigga, napokon, sad polako početi nabavljati igre. Jedna mjesečno mislim da će biti dobar tok.
Savršen gif.
To je to. Nadam se da će se sad neke individue pokriti ušima.;-)
Solid Snake Javljaj dojmove! Doći će dan kad ću i ja zaigrati četvorku pa je svaki dojam dobrodošao.
Mislim da je vrijeme da FFA uzme bolje serversko rješenje jer nas čeka od Solida par terabajta Uncharted 4 screenshotova.
Solid Snake Javljaj dojmove! Doći će dan kad ću i ja zaigrati četvorku pa je svaki dojam dobrodošao.Šta, zar već nisi? Da si blizu sad bih ti posudio igru, ionako ja ne vjerujem da ću igrati dok ne nabavim i ne pređem Uncharted kolekciju opet. :-)
Žao mi što sad ne nabavih za 7-8$ (ili koliko je već bilo) na psn-u na sniženju collection, ali nisam bio siguran hoću li uzimati ps4 pa sam odustao.
Užasna greška.
Mislim da je vrijeme da FFA uzme bolje serversko rješenje jer nas čeka od Solida par terabajta Uncharted 4 screenshotova.Haha
Gledao sam malo te opcije jučer (i U4 photomode) i baš je jednostavno i pristupačno za korištenje, ali generalno sam odustao od screenshotanja tako da nema potrebe za novim serverom. :-P
Btw. ako imate kakvih dobrih tips & tricks za ps4 njubaru poput mene, pišite mi u pm. :-)
Četvorku sam mislio pod PlayStation.Solid Snake Javljaj dojmove! Doći će dan kad ću i ja zaigrati četvorku pa je svaki dojam dobrodošao.Šta, zar već nisi? Da si blizu sad bih ti posudio igru, ionako ja ne vjerujem da ću igrati dok ne nabavim i ne pređem Uncharted kolekciju opet. :-)
Još sam uvijek Master Race, no RDR2 se bliži i još Death Stranding... Tak da će se kad tad nabaviti.
Mah nigga, napokon, sad polako početi nabavljati igre. Jedna mjesečno mislim da će biti dobar tok.Gotovo pa sam siguran da smo isti po pitanju igara i mislim da imam pokrivenu većinu toga što i sam želiš nabaviti... Kad god poželiš, šibni adresu u inbox i šaljem ti na posudbu što god hoćeš. Počevši od Yakuze 0 i The Last Guardiana. :-P Nikad nisam posuđivao igre izvan granice, ali spreman sam napraviti iznimku. Ako stvarno želiš, ne trebaš se ustručavati, pogotovo jer si se tek ubacio u “next gen”. Guštaj, prijatelju. :
Gotovo pa sam siguran da smo isti po pitanju igara i mislim da imam pokrivenu većinu toga što i sam želiš nabaviti... Kad god poželiš, šibni adresu u inbox i šaljem ti na posudbu što god hoćeš. Počevši od Yakuze 0 i The Last Guardiana. :-P Nikad nisam posuđivao igre izvan granice, ali spreman sam napraviti iznimku. Ako stvarno želiš, ne trebaš se ustručavati, pogotovo jer si se tek ubacio u “next gen”. Guštaj, prijatelju. :Hvala ti legendo, ali ne bih te mučio na to, a pogotovo da šalješ u drugu državu Yakuzu Neka, ovo je dobar tempo, nema žurbe, iskreno i ovako malo vremena imam, tako da ovaj mjesec Uncharted 4, sljedeći Bloodborne, onaj tamo The Last Guardian... Vidiš ti kako sam ja to isplanirao.
Stari moj, mislim čak i kad bi sastavljali listu top igara da bi nam bilo 95% slično.
Star Wars Of The Old Republic za Android.
85Kn na Google Marketu.
Fino to izgleda i radi na mojem LG G4.
Nekako sam skeptičan da je u 1440p,al nema veze.
Nebi bilo loše da su slova textova nešto krupnija,a i kad je u nekom izborniku valjda 100 ikona raznih moći,ekran se toliko zoom outa da je svaka moć velićine milimetra otprilike i još zatamnjene... .
Sva sreća,pa sa strane piše opis,jer nebih znao kaj pikam.
Teško je kontrolirati likove preko touchscreena.
Tijekom borbe nemam prigovora,al je istraživanje problematično.
No nebudem odustao.
Sve u svemu dobri stari KOTOR.
Star Wars Of The Old Republic za Android.Svaka cast na mazohizmu.
85Kn na Google Marketu.
Nebi bilo loše da su slova textova nešto krupnija,a i kad je u nekom izborniku valjda 100 ikona raznih moći,ekran se toliko zoom outa da je svaka moć velićine milimetra otprilike i još zatamnjene... .
No nebudem odustao.
Osobno ne vidim zasto to ne bi igrao na PC-u ili laptopu. Za par € je na popustima, em se vrti na bilo cemu.
Zato što nemam ni jedno ni drugo.Star Wars Of The Old Republic za Android.Svaka cast na mazohizmu.
85Kn na Google Marketu.
No nebudem odustao.
Osobno ne vidim zasto to ne bi igrao na PC-u ili laptopu. Za par € je na popustima, em se vrti na bilo cemu.
Čak i za ovo koristim mobitel.
I to zadnjih 10 godina valjda...,ma i više.
Još iz doba kad su ekrani od 2.4" bili pravilo u svim cjenovnim kategorijama,a ne iznimka.
Priviknuo sam se na kontrole u nešto većoj mjeri.
Najprobkematičnije jest napucavanje brodova u svemiru.
Il prođem iz prve,il mi treba 10-ak pokušaja.
PS4

Mislim da mi treba Xbone gamepad,no nema šanse da ga kupujem.
Nije mi jasno kako moj mobitel nemoze pokrenut Kotor jer bi ga s gustom ponovno odigrao. Prvi prelazak mi je bio prije neki pola godine i igra je jebeno cudo, pravi RPG, a prica je vrh, milina za sve ljubitelje zanra, a da ne govorim za ljubitelje SW univerzuma. Onaj Darth Malak je vrh od lika, ma svi likovi su odlicni, stvarno su dostojni dobrog SW filma.