Nisam u Next Gen fazonu kao vi, ipak sam odabrao mnogo skromniju verziju slušalica.
Nadam se da će pružiti podršku za peticu, jednom kad se nabavi.

@DarkPunisher

Koristiš za PS4?
    Bilo je opcija mnogo. Bilo je izmedju Arctisa 7, Pulse 3D, Platinumki i njih, i odabrao sam njih jer svaki review ih je baš nahvalio.
    Tek u Utorak mogu da testiram kući kad dođem.
    Je li imaš neki savjet u vezi korištenja, u cilju pobošljanja zvuka i interakcije sa konzolom?

Raziel Da, na PS4 i na kompu. Mrvici bolji zvuk je na PCu ali jedva da se kuzi. Ja ih koristim po defaultu preko wirelessa, nisam ni spajao sa zicom. Zvuk je bas ono jako glasan i cist. Prezadovoljan sam stvarno.

doctorfreak Ma dobro u minus nisam otisao nikakav

🙂
      🙂
      1 / 2
      Sa Malte sam, ovde su radili ponocnu dostavu ali eto nazvo me lik i kaze ja Sam ispred....reko silazim

doctorfreak mislim realno za 1500 eura kupiš gotov PC iz njemačke koji vrti sve 4k 60fps high ultra.

Konzole jesu super ali realno vidiš i sam kak se igre neke vrte na xsx i ps5. nije to jos zlatno doba gdje je optimizacija maksimalna. ali imat konzolu je definitivno super. ja imam 4 i pol godine star PC i igram sve na 1080p60 i to mi je super. Nemam potrebu prelazit na 4k ili 1440p jer za početak to je investicija koja mi je trenutno nepotrena. 2021 ćemo razmisljati o tome 🙂
      a to za dx12 to je problem developera kojih jednostavno boli kurac. Tak na MHW crasha igra ponekad na dx12 a na RTX modelima nikad. A igra mi zakucano radi 1080p 60 na dx11 i dx12.

fensisuperstar jebeš grafu, u monitor uloži. Neki dan prebacio sa 144 FPS-a na 60. Oči me svrbile od muke 😂

Tuhy moj lastgen je skoro dobar kao tvoj nextgen

😃
        😃
        1 / 2
        moj 1080p bolji nego tvoj 4k blurani

Ah to tweakanje na PCu i izvlacenje maksimuma. Poput mlade nadobudne studentice koja je potrudi oko tebe i iscijedi tvoje kesice do zadnje kapi

Dobro se uklopila, bojao sam se da neće stati.