maverick I treci najbolji FF svih vremena i ponajbolji JRPG u svom punom sjaju sa prekrasnim coverom, a ne onim shitom koji nam je Square podario u EU i USA, za moga druga @foggy i @f_i_c_o

Woohooo, bravo! Vlasnik si najgoreg FF-a ikad napravljenog 😃 Čestitke, kad su krstitke?

buz

Gledam tu lampu već par mjeseci al nikako da se odlučim na kupnju. Izlgeda bolesno sam si nemrem opravdat 200 kuna za to nekak...

someone
      Ja sam naletio prije godinu dana na solidan deal za 140 kn na Alzi. Morao sam uzeti, jer izgleda baš brutalno.

someone Mogu ti reći da je solidno velika i da nećeš propasti za 200 kn ako imaš gdje s njom i voliš malo pozadinskog osvjetljenja. Baš igram Days Gone, kišurina pada i sve je tmurno, ali ova lampa svijetli ovak šareno kraj mene. Skoro se poželim ne ubiti. 😄

Kupio sam evo novu klimu jer nemam plina u stanu. Dobar komad hardwarea, invertor neki, slično kao inverted leveli u Crashu 4.

U zadnje vrijeme se nakupovalo toga. Uzela se čitava Banner Saga, čitav Hitman serijal s izuzetkom HITMAN 2 za kojeg se čeka popust, Sniper Elite 1, 3 i 4, Yakuza 0, Kiwami, Kiwami 2, LA Noire, Ori & The Blind Forest, Fallout 3, Fallout New Vegas, Fallout 4, Empire: Total War... Baš je genijalnih popusta bilo u zadnja dva tjedna.

Solid_Snake na ebayu buraz. 90€

foggy Woohooo, bravo! Vlasnik si najgoreg FF-a ikad napravljenog

samo sam te cekao. jos uvjek bolja igra od pecinskih ps one ff igara 😃

Fico

Jel ti kao moj prijatelj koji ima 3000+ igara u libraryu na Steamu i onda već 9 godina igra Skyrim s modovima i niš drugo? 😄

buz Nije baš 3000, ali osjećam se prozvanim jer sam jučer krenuo ponovno modove instalirati za Skyrim. 🤣

Solid_Snake sto je najjace poceo sam igru na steamu, planiram igrati na XsX, a kupio sam ovo izdanje za ps4 koje vjerojatno necu nikada ni otvoriti lol

@Fico eo ga

Vec sam Enthalt kopirao u Google Prevoditelj jer sam se čudio kako ne znam što to znači na engleskom prije nego što mi je sinulo da je to njemački...

4 dana kasnije

buz

Kasnim sa odgovorom par dana, ali prije 2 dana listajući ovaj Topic naletim na ovu lampu, i toliko mi se dopada, da sam pretražio cijeli internet da je pronađem.

Anyway, naručena preko njemačkog amazona, ženina sestra koja živi u Njemačkoj će donijeti kući početkom Decembra. 😆

Ne daj Bože da je zadnja ali zadnje friško kupljena igra x3. Dakle tri igre u jednom danu Bloodborne, Days Gone i Horizon Zero Dawn. A od hardvera biti će digitalni prijamnik za HD tv signal kojega uskoro namjeravam kupit.