Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
Daj mi link pleaseeeeeee gdje si kupio
Kupio sam evo novu klimu jer nemam plina u stanu. Dobar komad hardwarea, invertor neki, slično kao inverted leveli u Crashu 4.
ovaj @foggy bi uspio i ementaler nekako usporedit sa memory stickom od playstationa 1.
fensisuperstar Da, jednake su kvalitete. I okusa.
Nema memory sticka na ps1. Fensi napusti topik.
Lp
U zadnje vrijeme se nakupovalo toga. Uzela se čitava Banner Saga, čitav Hitman serijal s izuzetkom HITMAN 2 za kojeg se čeka popust, Sniper Elite 1, 3 i 4, Yakuza 0, Kiwami, Kiwami 2, LA Noire, Ori & The Blind Forest, Fallout 3, Fallout New Vegas, Fallout 4, Empire: Total War... Baš je genijalnih popusta bilo u zadnja dva tjedna.
Solid_Snake na ebayu buraz. 90€
foggy Woohooo, bravo! Vlasnik si najgoreg FF-a ikad napravljenog
samo sam te cekao. jos uvjek bolja igra od pecinskih ps one ff igara
Wow, too rich for my blood, ali sjajan ulov svakako, baš je brutalan steel.
Solid_Snake sto je najjace poceo sam igru na steamu, planiram igrati na XsX, a kupio sam ovo izdanje za ps4 koje vjerojatno necu nikada ni otvoriti lol
@Fico eo ga
Vec sam Enthalt kopirao u Google Prevoditelj jer sam se čudio kako ne znam što to znači na engleskom prije nego što mi je sinulo da je to njemački...
- Uređivano
- Uređivano
Ne daj Bože da je zadnja ali zadnje friško kupljena igra x3. Dakle tri igre u jednom danu Bloodborne, Days Gone i Horizon Zero Dawn. A od hardvera biti će digitalni prijamnik za HD tv signal kojega uskoro namjeravam kupit.