chono7 WooddieBone al zasto onda bas tu grafu? Mogao si uzeti 1060 6GB i dobiti bolji proizvod, hell cak si mogao za tu lovu ubosti i 1070!
viper89 WooddieBone al zasto onda bas tu grafu? Mogao si uzeti 1060 6GB i dobiti bolji proizvod, hell cak si mogao za tu lovu ubosti i 1070!Ni ja ne kuzim, jeftinije i bolje. 1060 ti se cak tuce s 980, a nekad je i bolja. Bas sam sa FicoLegend usporedjivao u Lari buduci da on ima tu grafu i on je cak imao dropove na toj grafi u pocetnom podrucju igre a kod mene na 1060 ih nije bilo
chono7 Da, 1060 se moze nositi i sa 980. Istina da 980 ima vise "misica" i da je jaca u sirovoj snazi, ali nova arhitektura puno znaci, pogotovo u novijim naslovima. Stvari se mijenjaju u rezolucijama iznad 1080 ili primjerice u BF1 na resolution scale iznad 100%
resident_evil The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U) i Resident Evil Origins (PS4)REmake HD sam kupio čim je izašao, a Zero nisam jer sam čekao kolekciju na blu rayu. I napokon našao odličan deal na Zavviu za samo 158 kn. Jednostavno moram imat to u kolekciji (do duše već imam za GC).
wooddiebone Razlog za 970 je to kaj kad sam kupovao nije izašla još 1060 ili 1070.Sad mi je žao kaj se nisam strpio jer ovo novo kaj vidim za Mass Effect Andromeda zahtjeve je žalosno.
chono7 To ti je vise marketing za preodere 1080ti jer imaju ugovor s Nvidijom. EA i Bioware su krenuli agresivno, Nvidia kao smiruje stvari zbog prodaje ostalih modela, a zapravo je sve hype i sijanje straha da se pokrene prodaja 1080ti i ostalih Pascal modela. Isti primjer je bio s BF1, moja grafa je bila kao za medium, a na kraju je ispalo da vrtim na High@60fps bez ikakvih problema uz HBAO. No worries my man.
wooddiebone To ti je vise marketing za preodere 1080ti jer imaju ugovor s Nvidijom. EA i Bioware su krenuli agresivno, Nvidia kao smiruje stvari zbog prodaje ostalih modela, a zapravo je sve hype i sijanje straha da se pokrene prodaja 1080ti i ostalih Pascal modela. Isti primjer je bio s BF1, moja grafa je bila kao za medium, a na kraju je ispalo da vrtim na High@60fps bez ikakvih problema uz HBAO. No worries my man.Moja bencha u BF1 devedesetke neke. Na to sam računao i zato se veselio jer je isti engine, a BF1 izgleda čudo jedno. Istina da su FPS igre fige za vrtit, al malo me ovo prepalo i pogodilo u srce, al vidjet ćemo.
19marksman89 To ti je vise marketing za preodere 1080ti jer imaju ugovor s Nvidijom. EA i Bioware su krenuli agresivno, Nvidia kao smiruje stvari zbog prodaje ostalih modela, a zapravo je sve hype i sijanje straha da se pokrene prodaja 1080ti i ostalih Pascal modela. Isti primjer je bio s BF1, moja grafa je bila kao za medium, a na kraju je ispalo da vrtim na High@60fps bez ikakvih problema uz HBAO. No worries my man.Moja bencha u BF1 devedesetke neke. Na to sam računao i zato se veselio jer je isti engine, a BF1 izgleda čudo jedno. Istina da su FPS igre fige za vrtit, al malo me ovo prepalo i pogodilo u srce, al vidjet ćemo.To sunzahtjevi koji ubrajaju vjerojatno ultra sa gameworksom.A Nvidia gameworks na Witcheru npr ne moze ni moja 980 drzat 60
wooddiebone To sunzahtjevi koji ubrajaju vjerojatno ultra sa gameworksom.A Nvidia gameworks na Witcheru npr ne moze ni moja 980 drzat 60Jedino je Hairworks u Witcheru od Gameworksa i meni 970 drži konstantnih 60 s tim da sam limitao na GPUTweaku na 60 da smanjim temperature.Trebao bi na 980 to vrtit ludo.A za Mass Effect Andromedu nisam siguran jel ima ikakve gameworkse.
wooddiebone Nije jedino Hairworks od Gameworksa u Wticheru 3.. Ima i Clothing, destrukcija i HBAOA dobro, al to nemreš isključit i nema tak ogroman utjecaj na performace kao Hairworks.
chono7 HBAO mozes i prilicno je zahtjevan. Gameworks nisu samo graficke opcije, to je set alata, middleware, koji pruza gotove stvari kako se dev ne bi morao gnjavit s vlastitim razvojem. Ali vec ulazimo u offtopic...
wooddiebone HBAO mozes i prilicno je zahtjevan. Gameworks nisu samo graficke opcije, to je set alata, middleware, koji pruza gotove stvari kako se dev ne bi morao gnjavit s vlastitim razvojem. Ali vec ulazimo u offtopic...Istina. Sad sam malo proguglao pa sam svašta naučio. Doduše ja uvijek upalim HBAO+ i nebude nekog ogromnog pada FPS-a.Al da, offtopic smo tak da ne duljim više samo ću reći da mi se optimizam u potpunosti vratio.
ludi_milesio21 Tvrdi disk 4 TB, SEAGATE Constellation ES.3, 3.5", SATA III, 128 MB, 7200 rpm, ST4000NM0033tako izgleda tko bi rekao, hard kao hardi ovu ladicu.https://www.links.hr/hr/eksterno-kuciste-icy-box-ib-366stu3-b-3-5-sata-usb-3-0-crno-051619036
resident_evil Final Fantasy Type-0 HD...bit će ovo godina Final Fantasyja za mene Uzeo na akciji sa TGC?
crnisokol Final Fantasy Type-0 HD...bit će ovo godina Final Fantasyja za mene Uzeo na akciji sa TGC? Jep, bilo je prejeftino za zaobići iako sam odlučio da neću ništa kupovati dok se ne zaposlim - ajd tih 100kn ću nekak preživjeti.